Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie Ivan Andreeapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie Ivan Andreea Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Cotroceni
Adresa: Sos. Cotroceni
Persoana contact: Andreea Ivan
Telefon: 0799.228.822
Telefon: 0744.505.350
Email: andreea.ivan@pegasus-scs.ro
 
Psiholog Andreea Ivan apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 19228, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie integrativa, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Ivan Andrea este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B6782.
 
•           Membru al Colegiul Psihologilor din Romania
•           Licentiat Psihologie
•           Atestat al Programul Masteral de formare Romano-Englez in Psihoterapie Integrativa-  acreditat de  Colegiul Psihologilor din Romania.
•           Membru al Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa
•           Master in Tehnici de comunicare

Servicii psihologice

► Psihoterapie integrativa
 
Competente de specialitate in psihoterapie integrativa:
-psihoterapie individuala copil, adolescent, adult;
-psihoterapie de grup;   sistemica: a copilului si familiei; cuplu;
-terapie de grup pentru persoane cu anxietate, fobii, doliu si pierdere (divort, despartire)
-psihoterapia traumei, asistenta psihologica a victimei si agresorului;  adictii;
-managementul stresului, metode integrative de abordare a relationarii sinelui si exercitii de relaxare;
-asistenta psihologica in promovarea si optimizarea sanatatii si dezvoltarii umane;
 
“Cunoaste-te pe tine insuti”… Da, suna cunoscut….
Ei bine sunt aici, aproape de tine, pe acest drum al cunoasterii.
 
≈ Cine sunt eu?
Eu sunt un om ca oricare altul. Un om pe care viata nu l-a ocolit in a-i face simtite greutatile, bucuria sau  suferinta. Emotia este starea specifica “animalului” emotional, a fiintei  umane inzestrate cu sentimente, gandire, simtire, imaginatie si visare, care are trairi specifice cu  intensitati diferite. Emotia mea ca psihoterapeut, intalneste si recunoaste   emotia clientului. Sunt constienta de existenta emotiilor iar incapacitatea de comunicare a trairilor sau descarcarea lor, nu inseamna inexistenta.  Blocarea emotiilor, necomunicarea lor sau invers: descarcarea furtunoasa or gestionarea echilibrata, sunt experimentate si traite inca din copilarie si cu totii am trecut prin asta. Din copilarie experimentam lectia emotiilor in familia de origine si ne coordonam actiunile in functie de (racordajul) relationarea  emotionala   pe  care o avem in viata de zi cu zi, cu cei din jurul nostru.
Pentru gestionarea emotiilor, consider ca niciodata nu este prea tarziu in a ne descoperii si mai ales in a analiza balanta emotionala si regasirea echilibrului, avand si acceptand in fiecare zi cate putin din fiecare.  Pot parea banalitati din detaliile de zi cu zi, dar efectul lor este imens daca le este acordata valoarea reala cuvenita, dar… poate uitata demult in tumultul cotidian!
 
Despre mine, ca psihoterapeut integrativ
In drumul fiecaruia catre Sine, prin iubire, empatie si adevar putem co-crea armonia reusind sa aducem in viata noastra si a celor cu care interactionam in procesul psihoterapeutic o scanteie de iluminare, iar ca terapeuti, prin altruism si daruire, devotiune si sinceritate, vindecam, devenind noi insine lumina in templul constiintei celuilalt, tinand cont de minte-trup-suflet.
 
Ce este psihoterapia integrativa
Psihoterapia integrativa imbratiseaza in primul rand o atitudine particulara in ceea ce priveste practica psihoterapiei, afirmand importanta unei abordari unificate a metodelor in tratamentul persoanelor prin autocunoastere si dezvoltare personala.  Un aspect important este raspunsul adecvat si eficient la necesitatile psihologice, cognitiv-comportamentale, emotionale  si spirituale ale persoanei. Scopul este acela de a facilita integrarea astfel incat calitatile persoanei, care exista si functioneaza in spatiul intra-psihic, interpersonal si social sa fie maximizate, tinand cont de limitele fiecarui individ si conditiile exterioare.


Curs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2020 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo