Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

PsihoArt - Cabinet Individual de Psihologie - Dumitru Roxanapsiholog-cabinet-psihologic-PsihoArt - Cabinet Individual de Psihologie - Dumitru RoxanaJudet: Iasi
Localitate: Iasi
Adresa: Bd. Nicolae Iorga, nr.12 A
Persoana contact: Psiholog Roxana Grigoras
Telefon: 0746.021.979
Email: roxanadumitru.psihoterapie@gmail.com
 
 
Psiholog Roxana Grigoraș apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 11950, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie experienţială şi hipnoterapie, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihologia transporturilor, atestat de Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor
- Psihologia muncii, atestat de Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor
 
Cabinet Individual de Psihologie Dumitru Roxana este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 1IS2797.
 
La granita dintre medicina si psihologie regasim domeniul psihoterapiei care vine in intampinarea nevoilor dvs, urmarind diminuarea sau inlaturarea unor simptome, comportamente maladaptative (emotionale, cognitive, comportamentale, de relationare) si modificarea cauzelor acestor tulburari prin asigurarea unui suport specializat in identificarea strategiilor creativ adaptative ale clientilor, prin restructurarea personalitatii, avand ca scop reechilibrarea, dezvoltarea si cresterea personala.

Servicii psihologice

-Psihoterapie individuala (depresie, anxietate, trauma si pierdere, tulburari alimentare, de somn, sexuale)

-Psihoterapie pentru copil si familie (rezolvarea conflictelor, abilitati parentale, luare de decizii, asistenta pentru copii cu ADHD)

- Psihoterapie de cuplu
(probleme de comunicare, infertilitate, divort)

-Consiliere pentru copii si adolescenti (logopedie, autocunoastere, orientare scolara si profesionala)

Psihoterapia individuala, de cuplu si familie, cat si cea de grup au ca obiectiv central asistarea si depasirea impasului existential al persoanelor care se confrunta cu o serie de probleme pe care nu au reusit sa le depaseasca. Astfel, putem vorbi despre afectiuni psihosomatice, relatii conflictuale, evenimente traumatizante, pierderi, etc, urmarindu-se o serie de etape in procesul terapeutic: evaluarea cazului, crearea aliantei terapeutice in sensul motivarii clientului, stabilirea obiectivelor terapeutice impreuna cu clientul, derularea programului terapeutic individualizat, implementarea modifcarilor realizate in terapie in viata cotidiana si a scenariului de viata, incheierea terapiei impreuna cu un feedback privind procesul dezvoltarii interioare, a fixarii si imbogatirii achizitilor dobandite prin terapie.
Psihoterapia experientiala presupune o abordare holistica, accentuandu-se importanta emotiilor si a experientelor, a unicitatii fiecarui individ, avand ca principal scop deblocarea resurselor, incurajand cresterea si dezvoltarea, libertatea alegerilor, autonomia, autoaprecierea in raport cu sine si cu ceilalti.
Hipnoterapia se refera la psihoterapia prin hipnoza. Astfel, cunoscut fiind faptul ca cea mai mare parte a vietii psihice se afla in inconstient, cu alte cuvinte atat problemele cat si rezolvarea lor se afla in acest "depozit", activarea resurselor inconstiente poate fi accesata printr-o serie de proceduri ale hipnozei.

-Dezvoltare personala

Cabinetul PsihoArt organizeaza grupuri de dezvoltare personala pentru copii si adulti in vederea autocunoasterii si atingerii potentialului maxim al resurselor pe care le detineti. Fie ca doriti sa va imbunatatiti relatia cu sine sau cu ceilalti, sa descoperiti sensul evenimentelor care se petrec in viata dvs, sau fie pentru ca ati decis sa deveniti elementul activ de schimbare acum si aici, va invitam intr-o atmosfera calda si prietenoasa sa luati parte la cinci intalniri deosebite in care vom reactiva sursa puterii, a increderii si a iubirii care salasluieste in fiecare dintre noi!
 
- Tehnici de relaxare

- Consiliere psihologica in infertilitate

- Consiliere vocationala

- Logopedie

- Evaluare, selectie si expertiza psihologica in vederea angajarii, autorizarii sau mentinerii in functie

- Evaluare obtinere permis de conducere


Curs valutar

23.03.2017

1 EUR 4.5555
1 USD 4.2229

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2017 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo