Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Delapeta Cristinapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Delapeta CristinaJudet: Hunedoara
Localitate: Hunedoara
Adresa: Str. Victoriei, nr. 17, bloc 5, parter (bloc X5 in incinta Colegiului Tehnic)
Persoana contact: Psiholog Cristina Delapeta
Telefon: 0739.646.663
Email: crystinadel@yahoo.com
 
 
♦ Psiholog Cristina Delapeta apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 13251, cu drept de libera practica in Psihoterapie integrativa, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie.
 
Cabinet Individual de Psihologie Delapeta Cristina este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 1HD4374.

Servicii psihologice

Psihoterapie individuala
Psihoterapie de de cuplu
Psihoterapie copii si adolescenti
 
Intr-o lume a incertitudinii si si a tentatiilor fara de margini, rolul psihologului poarta responsabilitati nebanuite. Incepand cu asa zisele indispozitii banale, continuand cu existenta emotiilor ce nu pot fi controlate, apoi cu stari de frica care uneori duc pana la panica si continuand cu trairi de lipsa de speranta sau chef de viata, toate acestea sunt stari omenesti, pe care, personal, nu cred ca este cineva pe lume care sa nu le fi trait intr-o oarecare masura macar odata in viata...
 
Daca te incearca oricare dintre aceste sentimente si crezi ca nimeni si nimic nu te mai poate ajuta, atunci, cu siguranta trebuie sa schimbi ceva din calea pe care de o vreme mergi, poate intr-o virtute a inertiei. Deseori uitam cine suntem, uitam cate am reusit in viata pana la momentul confruntarii cu acea parte din noi insine care, pana la urma, are si ea dreptul sa oboseasca... Asta nu ar fi o problema si ar trece repede, deseori de la sine, daca oamenii nu s-ar identifica cu insasi conflictele sau situatiile ce vin inspre ei, ca mesageri ai schimbarii.
 
Dragul sau draga mea, tu nu esti si nu ai fost niciodata problema cu care te confrunti. Ea vine si trece, tu ramai...Apoi vine alta, trece si aceea, tu ramai...Cine este pana la urma factorul etern, stabil, constient de sine ? Omul, evident ! Si niciodata gandurile care-l bantuie, care vin si trec... Este o lege a naturii pentru care merita sa-i multumim Lui Dumnezeu, aceea prin care a facut ca omul sa fie ”masura tuturor lucrurilor”.
 
Psihologul este acea persoana care va fi intotdeauna acolo pentru tine. Nu trebuie sa fii bolnav, ca sa apelezi la psiholog, nici macar anxios sau depresiv, ci poate uneori, ai nevoie sa te asculte cineva, fara sa te judece, condamne sau compatimii. Poate simti nevoia sa vezi ce ar crede cineva, care este total obiectiv, despre situatia cu care te confrunti si pentru care primesti tot felul de ”sfaturi” de la toata lumea, de care poate esti de-a dreptul saturat.
 
Pentru acestea toate, si multe altele, eu am ales sa fiu langa tine, prieten drag. Ma poti gasi la numarul de telefon afisat sau aici, in privat.
Te astept pur si simplu. Fa-ti curaj fara frica si fara prejudecati, cu increderea ca exista un loc in care poti accesa din nou acea parte ascunsa din tine, care detine toate solutiile unei vieti autentice si echilibrate.
 
MOTTO: “ Cea mai mare intelepciune e sa faci din bucuria prezentului, obiectul suprem al vietii, caci aceasta este singura realitate, toate celelalte nefiind decat un joc al mintii. ” (Arthur Schopenhauer)


Curs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2021 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo