Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Neamt Stelapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Neamt StelaJudet: Cluj
Localitate: Cluj-Napoca
Zona / cartier: Centrul Istoric
Adresa: Bd. Eroilor, nr. 10, et. 1, ap. 14 (in centrul orasului)
Persoana contact: Psiholog Stela Neamt
Telefon: 0740.032.422
Email: psiholog.stelaneamt@gmail.com
Website: http://www.psiholog-psihoterapeut-cluj.ro
 
Psiholog Stela Neamţ apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 07516, cu drept de libera practica in:
- Psihologie clinica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapii cognitive si comportamentale, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Neamţ Stela este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 1CJ1725.
 
Nu pot sa-ti dau solutii pentru toate problemele vietii, …, dar pot sa te ascult si sa particip la zbuciumul tau. Nu pot sa schimb trecutul si nici viitorul tau. Dar cand vei avea nevoie de mine voi fi alaturi de tine. Nu pot sa te opresc sa nu te impiedici. Dar pot sa iti ofer mana, sa te ajut sa nu cazi... Nu judec deciziile pe care le iei in viata. Ma limitez sa te sustin, stimulandu-te si ajutandu-te, daca imi vei cere. Nu pot sa-ti fixez limitele activitatii tale, dar iti ofer sansa necesara pentru a spera mai mult. Nu pot evita sa suferi cand o durere iti rupe sufletul… pot aduna bucatile sufletului tau…si tu vei fi din nou bucuros de viata… Profita de oportunitati. Asculta-ti inima. Fii increzator in viata.” Jorge Luis Borges

Servicii psihologice

- Psihologie clinica
- Psihoterapii cognitiv comportamentale
- Psihosexologie
  • Interventie (terapie) psihologica de tip cognitiv-comportamentala individuala in urmatoarele situatii:

- depresie, atac de panica, anxietate, complexe, tulburari de alimentatie, tulburari ale somnului, dependente, stress traumatic si posttraumatic, fobii, timiditate excesiva, boala, disfunctii sexuale, divort sau separare, pierderea unei persoane dragi, dificultati de adaptare la schimbare, stres ocupational, oboseala cronica etc.

In ce consta psihoterapia individuala pentru adulti / adolescenti / copii?
Psihoterapia ofera un spatiu de intalnire si regasire interioara, un spatiu de dialog verbal si nonverbal. Acest spatiu se vrea liber si fara constrangeri ideologice, lipsit de prejudecati.
 
Pentru fiecare persoana, se dedica un timp, de fiecare data acelasi, in care psihoterapeutul ii acorda intreaga sa atentie. Toate problemele, ideile, emotiile, fricile clientului isi gasesc dreptul la exprimare, analiza si intelegere. Scopul este ca in relatie cu terapeutul, clientul sa isi poata pune intrebarile potrivite; astfel noi raspunsuri se pot transforma in solutii eficiente de viata. Durata terapiei poate varia in functie de fiecare caz si de nevoile fiecaruia.
  • Interventie (terapie) psihologica de tip cognitiv-comportamentala de familie in urmatoarele situatii: 

- dificultati in comunicare, imposibilitatea de a rezolva conflictele intre menbrii de familie (ex.parinti si copii), aparitia unor valori si scopuri personale incompatibile,

In cadrul acestei forme de psihoterapie accentul se pune pe membrii ce compun familia, iar interventia terapeutica presupune, ca acestia sa inteleaga si sa remedieze formele viciate de relationare si sa invete altele noi adaptate fiecarui individ in parte.
  • Interventie (terapie) psihologica de tip cognitiv-comportamentala de cuplu
Cu toate ca statisticile arata ca psihoterapia este una dintre cele mai indicate solutii in rezolvarea problemelor care apar in cuplu, din pacate inca in Romania foarte putine cupluri aleg sa apeleleze la ajutorul unui psiholog.
 
Sunt mai multe aspecte care pot sa perturbe bunul mers al relatiei de cuplu, insa voi puncta doar citeva dintre ele. Cuplul se poate confrunta frecvent cu: deficitul de comunicare, lipsa angajamenului, monotonia, critica in exces, lipsa compromisurilor si o viata sexuala nesatisfacatoare. imposibilitatea de a rezolva conflictele in cuplu, aparitia unor valori si scopuri personale incompatibile, inadaptarea la rolurile parentale, gelozie, infidelitate, divort etc.
  • Interventie (terapie) psihologica de tip cognitiv comportamentala in probleme sexuale:
- psihoigiena sexualitatii, educare-formare a atitudinilor fata de sexualitate si a conduitelor sexuale, disfunctii sexuale, prevenire si corectare a deviatiilor psihosexuale, individuale sau colective. Psihosexologia cuplului, atitudinea fata de sexualitate, psihotraumatismele vietii erotico-sexuale etc.
  • Evaluare psihologica
Psihodiagnoza ca proces de evaluare se concretizeaza intr-un examen psihologic in care metoda testelor are un loc bine definit si important dar ea nu se reduce la teste, implicand si alte metode, la fel de importante cum sunt observatia, interviul, metoda biografica, analiza produselor activitatii etc.
Psihodiagnosticul se refera la cunoasterea factorilor psihologici, cu relevanta pentru desfasurarea diverselor forme de activitate.


Curs valutar

23.01.2024

1 EUR 4.9767
1 USD 4.5780

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2024 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo