Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Colceriu Gabriel Bogdanpsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Colceriu Gabriel BogdanJudet: Cluj
Localitate: Cluj-Napoca
Adresa: Cartier Centru, bd. Eroilor, nr. 22, ap. 12
Persoana contact: Psiholog Bogdan Colceriu
Telefon: 0740.026.594
Email: colceriu.bogdan@gmail.com
 
 
Psiholog Gabriel Bogdan Colceriu apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 07517, cu drept de libera practica in:
- Psihologie clinica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapii cognitive si comportamentale, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Colceriu Gabriel Bogdan este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul 1CJ1730.
 
In cabinetul psihologului, clientul are sansa de gasi un mediu sigur si cald in care sa se simta liber sa-si expuna problemele si dificultatile cu care se confrunta si, impreuna cu psihologul, sa gaseasca modalitati noi de a le face fata.
 
Am infiintat Cabinetul Individual de Psihologie Colceriu Bogdan din dorinta de a oferi servicii psihologice profesionale, fundamentate stiintific si de calitate inalta la preturi accesibile, astfel incat aceste servicii sa devina accesibile unei game cat mai largi de persoane care au nevoie si care pot acum sa beneficieze de acestea!
 
Cabinetul este situat in zona centrala a Clujului, fiind astfel usor accesibil. Sedintele se desfasoara intr-o ambianta placuta, linistita, cabinetul aflandu-se in incinta unei cladiri incarcate de istorie. In aceasta ambianta, clientul se bucura de intelegere, empatie si acceptare neconditionata, fiind intr-un mediu sigur in care poate sa-si expuna problemele si ingrijorarile fara a fi judecat.

Servicii psihologice

- Psihodiagnostic si evaluare clinica pentru adolescenti si adulti
 
- Interventie psihologica (psihoterapie) cognitiv-comportamentala individuala pentru diverse probleme, dintre care cele mai comune sunt:
•           dificultati/disfunctii sexuale,
•           depresie,
•           anxietate,
•           atacuri de panica,
•           tulburari de somn,
•           tulburari alimentare,
•           managementul stresului,
•           fobii,
•           timiditate excesiva,
•           divort sau separare,
•           pierderea unei persoane dragi,
•           dificultati de adaptare,
•           oboseala cronica,
•           probleme de cuplu si sexuale, etc.
 
- Cunoastere si optimizare personala
 
Detalii servicii
 
Psihoterapie:
Interventie psihologica (psihoterapie) cognitiv-comportamentala individuala
 
Psihoterapia, in sensul sau cel mai general, este procesul in care o persoana discuta cu un psihoterapeut, cu scopul de a rezolva/ameliora  comportamente, convingeri, emotii si/sau raspunsuri somatice (senzatii fiziologice) problematice.
 
Terapia este, de asemenea, o metoda extrem de eficienta de auto-cunoastere si dezvoltare/optimizare personala! Pe langa componenta sa curativa, in care ii ajuta pe oameni sa depaseasca obstacole si sa faca fata si/sau sa modifice comportamente, convingeri si emotii daunatoare/dezadaptative, terapia va poate ajuta, de asemenea, sa va dezvoltati si sa va imbunatatiti multe calitati pozitive ale sinelui, cum ar fi stima de sine, compasiunea, calmul, auto-eficienta si multe altele. Multe persone gasesc in psihoterapie un proces dinamic de auto-cunoastere si constientizare tot mai fina asupra propriei persoane, asupra lumii interioare si asupra relatiilor cu ceilalti.
 
Rezultatele cercetarilor si experienta clinica arata ca terapia cognitiv-comportamentala are o aplicabilitate extrem de larga la o mare varietate de tulburari si probleme psihologice. Printre acestea, cele mai cunoscute probleme psihologice sunt: fobiile, tulburarea de panica, agorafobia, tulburarea de stres post-traumatic, anxietatea sociala, tulburarea obsesiv-compulsiva, anxietatea generalizata, depresia, tulburarile de comportament alimentar, adictiile, probleme sexuale si multe altele.
 
Sexologie:
Interventie psihologica (psihoterapie) cognitiv-comportamentala in sfera dificultatilor de natura sexuala
 
Sexualitatea, cu diversitatea sa caracteristica, reprezinta o nevoie fundamentala a fiintei umane si este o parte importanta a identitatii noastre.
 
Multe persoane se confrunta la un moment dat in viata lor cu dificultati in activitatea si functionarea lor sexuala. Acest lucru se intampla din mai multe motive si este important sa nu ignoram acest aspect, atat de important pentru fericirea noastra ca fiinte umane. A apela la un ajutor de specialitate in momentele dificile reprezinta un act de dragoste si respect fata de sine si este un pas inainte in incercarea de a depasi problema!
 
Printre cele mai intalnite probleme sexuale se numara: disfunctii/dificultati erectile, ejaculare intarziata, ejaculare precoce, dispareunie (contact sexual dureros), tulburari ale orgasmului, tulburari ale dorintei sexuale, vaginism si alte tulburari, dificultati si ingrijorari relationate cu aspecte ce tin de sfera sexualitatii individului si/sau a cuplului, intrebari/nelamuriri in legatura cu sexualitatea si manifestarile ei in viata individului.


Curs valutar

23.01.2024

1 EUR 4.9767
1 USD 4.5780

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2024 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo