Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Serenity Center - Cabinet de Psihologie - Petrisor Diana Alexandrinapsiholog-cabinet-psihologic-Serenity Center - Cabinet de Psihologie - Petrisor Diana AlexandrinaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Cartier Tineretului, calea Serban Voda, nr. 209, sector 4
Persoana contact: Psiholog Petrisor Diana Alexandrina
Telefon: 0745.254.966
Email: dp@serenitycenter.ro
Website: http://www.serenitycenter.ro
 
 
 
Psiholog Diana Alexandrina Petrişor apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 06403, cu atestare in:
- Psihologie clinica, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapie psihanalitica de cuplu, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapie cognitiv-comportamentala, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihologia muncii, prin Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor
 
Cabinet Individual de Psihologie Petrişor Diana Alexandrina este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B1624.

Servicii psihologice

- psihoterapie
- psihologie clinica
- psihologia muncii
- coaching


Serenity Center – Cabinet Individual de Psihologie Diana Alexandrina Petrisor
Serenity Center este un cabinet de psihologie si psihoterapie unde vei putea sa colaborezi cu un expert in emotiile umane care este gata sa te asculte si sa te ajute.
Intr-o atmosfera de siguranta, confort si deplina confidentialitate vei putea afla cum poti depasi situatiile in care te simti blocat sau fara speranta, cum poti sa traiesti si sa negociezi cu emotiile proprii, vei descoperi cum iti poti imbunatati relatia cu cei care conteaza pentru tine, cum poti sa-ti construiesti viitorul si cum poti evita sa-ti blochezi accesul spre realizari.
Programarile se fac telefonic sau online pentru a-ti putea asigura nevoia de discretie si confort.

Psihoterapie
Psihoterapia implica in primul rand o relatie: intre tine, cel care te confrunti cu anumite dificultati si psihoterapeutul care s-a pregatit de-a lungul timpului pentru a te ajuta, pentru a-ti oferi suportul de care ai nevoie. Psihoterapia iti este utila in urmatoarele situatii: atacuri de panica, anxietate, tulburari fobice, disfunctii sexuale psihogene, tulburari depresive, insomnie, ticuri, addictii, probleme de cuplu marital, crize existentiale, stres. De asemenea interventia psihoterapeutica iti ofera alternative pozitive in privinta optimizarii si dezvoltarii personale, autocunoasterii, managementului conflictului si negocierii,etc

Psihologie clinica
Psihologia clinica este o stiinta care studiaza acei factori psihologici implicati in starea de sanatate si de boala. Psihologia clinica vizeaza atat aspectele legate de promovare a sanatatii si de preventie a patologiei cat si aspectele referitoare la tratamentul psihologic al tulburarilor in a caror aparitie sunt implicate mecanisme psihologic. Psihodiagnosticul si evaluarea clinica implica: investigarea si psihodiagnosticul tulburarilor psihice, evaluarea psihologica a starii de sanatate psihica, evaluare cognitiva si neuropsihologica, evaluare comportamentala, evaluare subiectiv-emotionala, evaluarea personalitatii si a mecanismelor de aparare, evaluarea unor aspecte psihologice specifice cuplului, familiei sau altor grupuri, evaluarea contextului familial, profesional, social, economic, cultural in care se manifesta problemele psihologice, evaluarea dezvoltarii psihologice.

Psihologia muncii
Iti oferim servicii bazate pe experienta in resurse umane si pasiunea pentru aspectele legate de psihologia muncii. Calitatea demersului, profesionalismul, seriozitatea si responsabilitatea ne recomanda pentru: recrutare si selectie; evaluarea psihologica a candidatilor, avand ca finalitate construirea unui profil psihologic in acord cu cerintele angajatorului; evaluarea psihologica a personalului: testare psihologica (teste de aptitudini, inteligenta, personalitate, motivatie, nivel al stresului), interviuri structurate, exercitii de grup, jocuri de rol; intocmirea fiselor de post; orientare in cariera; consultanta resurse umane.

Coaching
Coachingul este un proces colaborativ personalizat, derulat intre coach si un client, proces prin care se urmareste oferirea de suport in stabilirea obiectivelor si facilitarea atingerii scopurilor. Coachingul se focalizeaza in special pe optimizarea performantei. Desfasurat atat la nivel individual, cat si la nivelul echipei sau chiar in intreaga organizatie coachingul se constituie intr-o metoda de interventie moderna menita sa asigure cresterea performantei. Contacteaza-ne pentru o oferta de coaching al carei design va fi armonizat cu ceea ce iti doresti pentru tine sau pentru organizatia al carei lider esti!


Curs valutar

20.09.2017

1 EUR 4.5989
1 USD 3.8275

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2017 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo