Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Psihoterapie, terapii complementare si testari poligraf - Carmen Dumitrescupsiholog-cabinet-psihologic-Psihoterapie, terapii complementare si testari poligraf - Carmen DumitrescuJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str. Ermil Pangrati, nr. 8, ap. 2, sector 1 (zona Dorobanti)
Persoana contact: Psiholog Carmen Dumitrescu
Telefon: 0758.043.746
Email: psihologcarmendumitrescu@gmail.com
Website: http://www.terapiieficiente.ro
 
 
Psiholog Carmen Gabriela Dumitrescu apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 02865, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie familiala, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihologia muncii, atestat de Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor
- Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, atestat de Comisia de Psihologie pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala
- Psihologie judiciara, atestat de Comisia de Psihologie pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala
 
Cabinet Individual de Psihologie Dumitrescu Carmen Gabriela este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B2558.
 
Terapii pentru vindecarea sufletului si a mintii!

Servicii psihologice

Psihoterapie individuala
Psihoterapie de cuplu si familie
Dezvoltare personala
Terapie cu esente florale Bach 
Formare si supervizare in psihoterapie de cuplu si familie
Testari poligraf (detector de minciuni)
 
Deviza noastra este “un suflet linistit creaza conditiile pentru a fi fericit” si pentru asta, abordam intr-un mod holistic problema pentru care clientul ne solicita ajutorul (atacuri de panica, depresie, anxietate, fobii, traume emotionale, tulburari de dinamica sexuala, tulburari datorate stresului, dificultati de adaptare si relationare, somatizari, intarirea EU-lui si cresterea stimei de sine,sedinte de relaxare si auto/sugestie etc).
 
In cadrul aceleiasi sedinte, putem folosi oricare dintre formele de terapie mentionate,  adecvate starii psihice a clientului, astfel incat vindecarea sa apara cat mai curand si pe toate planurile: psihic, mental, emotional si afectiv.
 
Sufletul si mintea reprezinta motorul unei vieti armonioase, daca acestea doua sunt sanatoase, atunci si trupul fizic este sanatos iar relatiile cu ceilalti sunt calde si benefice.
 
Exista o multitudine de terapii, unele trateaza partea fizica a omului, altele, partea psihica, mentala, emotionala, energetica iar telul final, sanatatea, este de fapt o armonie perfecta intre minte, trup si suflet, o cunoastere de sine profunda si completa.
Sanatatea perfecta nu inseamna numai vindecare ci necesita si evolutie spirituala, intelegerea sensului vietii, a misiunii pe care o avem, inseamna a trai in armonie cu natura si cu cei din jur. Vindecarea trebuie sa se manifeste in interiorul nostru si de acolo sa lumineze suprafata exterioara. 
 
Testari la poligraf (detector de minciuni) - examinare poligraf in cazul unor furturi, verificarea declaratiilor, verificarea la angajare si periodica a angajatilor.


Curs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2022 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo