Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

PEOPLE DEVELOP CENTER - Centrul de psihoterapie si logopedie - Carmen Simona Sbarnapsiholog-cabinet-psihologic-PEOPLE DEVELOP CENTER - Centrul de psihoterapie si logopedie - Carmen Simona SbarnaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Militari
Adresa: Strada Dezrobirii nr. 46, bloc P 14, scara A, ap. 2, interfon 02, statia de metrou Gorjului, sector 6
Persoana contact: Psiholog Carmen Simona Sbarna
Telefon: 0724.813.112
Email: office@peopledevelop.ro
Website: http://www.peopledevelop.ro
 
Psiholog Sbarna Simona Carmen apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 04626, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie sistemica de familie si cuplu, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Consiliere psihologica - a familiei si a cuplului, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihologia muncii, atestat de Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor
 
PEOPLE DEVELOP CENTER - Cabinet Individual de psihologie Sbarna Simona Carmen
Suntem un centru performant de psihoterapie si logopedie de pe piata romaneasca ce oferim clientilor nostrii cele mai bune servicii psihologice.
Fondat in Februarie 2011 ca si cabinet psihologic individual, s-a dezvoltat treptat si a luat amploare in timp, punand la dispozitia colaboratorilor si clientilor: 4 cabinete moderne si accesorizate in functie de specificul fiecaruia: o sala de cursuri si conferinte, un cabinet pentru consultatii psihologice copii, un cabinet pentru consultatii psihologice aduti, cuplu si familie si un cabinet pentru testari si evaluari psihologice.
Echipa noastra este formata din psihologi empatici, atenti si eficienti, punand accent pe dezvoltarea lor continuua, atat practica cat si teoretica. Nevoile clientilor si etapele de tranzitie prin care ei trec sunt prioritare pentru noi si contureaza un plan de interventie personalizat.

Servicii psihologice

Pe toata perioada instituirii Starii de urgenta (15 martie -15 mai 2020) am introdus serviciile de consiliere si psihoterapie ON LINE, perioada in care oferim discount de 50% persoanelor afectate de pandemie.
 
Tarife si servicii speciale pentru perioada instalarii starii de urgenta datorita epidemiei de corona virus:
           100 lei sedinta de consiliere psihologica si psihoterapie individuala ON LINE pentru adultii si adolescenti
           200 lei sedinta de consiliere psihologica si psihoterapie de familie si cuplu ON LINE
           100 lei sedinta de terapie ABA ON LINE
           80 lei sedinta de logopedie ON LINE
 
Psihoterapia online/via Skype sau prin video conferinta pe WhatsApp sau pe Facetime este un stil terapeutic aparte si poate trata in sine doar anumite probleme sau dificutatati aparute in viata clientilor nostrii cum ar fi: temeri, frici, anxietate, fobii, depresii de orice natura, dependente, atac de panica, dezvolatre resurse interioare, planuri si proiecte de viitor, obiective personale si de business, time management sau orice tematica abordata din perspectiva business, profesie, life coaching.
 
Un aspect important al acestei abordari il reprezinta faptul ca ambii se focuseaza pe eficientizarea procesului: se contorizeaza si se poate urmari mai bine consumul din timpul unei sedintei, care au fost obiectivele de sedinta generale si cele sspecifice si putem extrage mai usor rezultatele. Are o tendita oarecum impersonala si este o abordare mai degajata, fara implicarea si avantajul tehnicilor emotionale sau a celor corporale.
 
Psihoterapie:
- on-line/via skype
- adulti
- copii si adolescenti
- cuplu si familie
- terapie ÁBA
- cognitiv-comportamentala
 
Consiliere psihologica:
- on-line/via skype
- adulti
- copii si adolescenti
- cuplu si familie
- copii si adulti cu nevoi speciale
- dezvoltare personala
 
Psihologie clinica:
- anamneza si evaluare clinica
- testare psihologica
- prognoza si evolutie
- psihodiagnostic
 
Psihologia muncii si organizatii:
- consiliere vocationala
- intocmire profile angajati
- recrutare si selectie de personal
- testare si evaluare top management
- evaluare periodica si anuala
- imbunatatirea climatului organizational
 
Psihopedagogie speciala:
- logopedie
- terapie ocupationala
 
Publicul nostru tinta il reprezinta atat copii si adolescentii tipici care au diverse probleme de disciplina, inadaptare scolara sau prezinta o simptomatologie pasagera: eunerezis, encoprezis, bulimie, anorexie, abandon scolar, fuga de acasa, crize de furie, rebeliune exagerata, stima de sine scazuta, interes scolar scazut, dependenta droguri, dependenta alcool, dependenta de jocuri de norroc etc.
 
Cat si copii si adolescentii cu nevoi speciale, diagnosticati sau nu cu unul sau mai multe simptome din spectrul: autism, sindromul down, sindromul west, nanism, gigantism, retard mental sau emotional etc.
 
Putem ajuta in egala masura orice adult, cuplu sau familie care traverseaza o perioada dificila si poate prezenta o stare de discomfort generalizata sau diminuarea poftei de viata, depresie acuta sau minora, orice frica accentuata care se poate transforma in anxietate, anorexie sau bulimie, dependenta de orice natura (inclusiv tigari sau droguri), atacuri de panica, infidelitate, probleme sexuale, divort(cu toate etapele si simptomele specifice),aparitia si confruntarea cu o boala terminala sau cronica cu ar fi: cancerul, hepatita c/b, sida, sifilis sau diabetul etc.
 
Ne adresam si copiilor, adolescentilor sau adultilor care vor sa se dezvolte cat mai mult in viata, sa-si descopere noi resurse sau abilitati ascunse si ramase cumva in stare latenta prin zonele mai putin accesibile oamenilor de rand: subconstient sau inconstient. Grupurile noastre de dezvoltare personala, workshop-urile si atelierele creative pe care le organizam isi propun sa gaseasca aceste resurse, sa le scoata la lumina si sa gasim impreuna cu participantii modalitatii specifice si personalizate de a le pune in valoare la potentialul lor maxim.
 
Corporatiile sau companiile care vor sa-si recuteze oameni performanti si fideli, sa fie in top pe piata tocmai prin valorificarea factorului uman, ne pot contacta cu incredere intrucat psihologii nostrii au experienta atat teoretica cat si practica de peste 10 ani in companii de top din Romania. Fiind unul dintre cele mai cunoscute cabinete de psihologie din Bucuresti, acoperim cu succes si serviciile de: coachig, ateliere pentru motivarea personalului si imbunatatirea climatului organizational, consiliere vocationala in cazurile de reconversie profesionala, testare psihologica la angajare si testare psihologica periodica, grupuri de dezvoltare personala sau organizationala cu tematica la alegerea clientului.
 
Debutantii in meseria de psiholog ne pot contacta cu incredere si se pot inscrie la unul din cele 2 ateliere pe care le organizam periodic:
„Vreau sa devin psiholog – pasi, cadru legal, optiuni!”
„Stagii de practica pentru studentii si/sau masteranzii la psihologie”
 
Va asteptam cu drag sa va oferim ce aveti nevoie si sa gasim impreuna solutii la dificultatile aparute in viata dumneavosatra atat pe plan personal cat si profesional!


Articole publicate pe DespreSuflet:

Cuplu
     Relatia de cuplu, intre mit si realitate

Practica psihologica
     Stagii de practica la nivel national
     Stagii de practica pentru studenti si masteranzi la psihologie

Workshop
     Vreau sa devin psiholog! Pasi, cadru legal, optiuni
     Constelatii familiale
     Suntem parintii tai! Ateliere de cursuri pentru parinti
     Cum sa ne eliberam de trecut


Curs valutar

23.01.2024

1 EUR 4.9767
1 USD 4.5780

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2024 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo