Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie Zaharia Razvan Gabrielpsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie Zaharia Razvan GabrielJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Balta Alba
Adresa: Str. Campia Libertatii nr. 31, sector 3
Persoana contact: Psiholog-Psihoterapeut Razvan-Gabriel Zaharia
Telefon: 0721.184.304
Email: contact@terapiedezvoltare.ro
Website: http://www.terapiedezvoltare.ro
 
Psiholog-Psihoterapeut Razvan-Gabriel Zaharia apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din România, cod personal 17236, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie - Hipnoza clinica si terapie ericksoniana, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihologia muncii si organizationala, atestat de Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor
 
Cabinet Individual de Psihologie Zaharia Razvan-Gabriel este acreditat de Colegiul Psihologilor din România, apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea a-II-a, cu numarul de inregistrare 10B5648.

Servicii psihologice

·         Psihoterapie individuala (adulti, tineri, adolescenti)
·         Psihoterapie de familie
·         Psihoterapie de cuplu
·         Managementul stresului
·         Managementul durerii
·         Antrenament psihologic pentru performanta (sport de performanta, performanta profesionala, performanta scolara, examene etc.)
·         Coaching pentru optimizarea stilului de viata prin tehnici de consiliere psihologica, fitness (functional training) si nutritie.
·         Ateliere de dezvoltare personala
·         Psihologia muncii & organizationala (consiliere in cariera, evaluare psiho-profesionala, training, consultanta organizationala).
*Serviciile sunt oferite si la distanta (on-line) sau la sediul clientului, in masura in care abordarea terapeutica poate fi realizata pe aceasta cale.
 
Serviciile de psihoterapie pe care le ofer acopera o gama larga de situatii:
-          Situatii/ stari disconfortante si tulburari psihosomatice asociate cu stresul - depresie; anxietate; fobie; atacuri de panica; tulburari ale somnului (insomnie); disfunctii sexuale; afectiuni dermatologice cu cauze psihologice (psoriazis, dermatita atopica, negi, herpes, neurodermite, eczeme, alergii); tulburari gastrointestinale cu cauze psihologice (sindrumul colonului iritabil, boala Crohn, colita ulcerativa); cefaleele psihogene, migrene; probleme cardiovasculare (hipertensiune arteriala, angina, aritmie); probleme respiratorii (astm, sindrom de hiperventilatie); tinitus etc.
-          Intarirea sistemului imunitar (psihoneuroimunologie) - cu ajutorul tehnicilor de hipnoza clinica; inclusiv in afectiunile grave, cum este cancerul (in completarea si pentru sustinerea tratamentului medical de specialitate).
-          Situatii complexe de viata - divort/ despartire, pierderea unei fiinte dragi, trairea unei experiente traumatizante, pierderea locului de munca etc.
-          Relatia cu partenerul/ partenera de viata, cu membrii familiei (sot/ sotie/ copii/ parinti) sau cu alte persoane semnificative - terapie de cuplu/ de familie etc.
-          Obiceiuri problematice/ dependente - fumat, consum excesiv de alcool sau alte substante care provoaca dependenta, jocuri de noroc etc.
-          Controlul greutatii si al consumului de alimente - exces sau deficit de greutate, tulburari de comportament alimentar etc.
-          Tulburari diagnosticate psihiatric - in completarea tratamentului stabilit de medicul psihiatru si in colaborare cu acesta, pentru cresterea capacitatii de adaptare la nivel individual si social.
 
Managementul stresului este realizat in principal prin deprinderea si practicarea tehnicilor de relaxare mentala potrivite. Dupa deprinderea acestora in cabinet, vei putea utiliza tehnicile de relaxare mentala in mod independent pentru a obtine echilibrul si linistea de care ai nevoie, pentru a-ti trai viata in mod armonios.
 
Managementul durerii presupune reducerea/ eliminarea disconfortului asociat in interventii medicale (in special in stomatologie) si nastere, in cazurile de durere cronica, cu ajutorul tehnicilor de hipnoza clinica.
 
Antrenamentul psihologic pentru performanta este foarte util tuturor celor care doresc optimizarea activitatii in domeniul sportiv, profesional, educational etc. In functie de felul in care sunt utilizate, mecanismele psihice ne pot apropia sau ne pot departa de succes. Pregateste-te sa reusesti!
 
Coaching-ul pentru optimizarea stilului de viata integreaza bune practici fundamentate stiintific din psihologie, fitness (functional training) si nutritie. Stilul de viata este rezultatul alegerilor pe care le facem, exprimate in comportamente efectuate in mod repetat, pe o perioada mare de timp, intr-un mod relativ consistent. Combinarea tehnicilor de optimizare psihologica cu antrenamentele personalizate SIMPLEXFITNESS/ PsihoFITNESS si consilierea in nutritie creste semnificativ sansele de reusita in timpul optim. Astfel, beneficiezi de un sistem personalizat, adaptat obiectivelor tale, care te ajuta sa iti schimbi stilul de viata, cu rezultate durabile in timp.
 
Ateliere de dezvoltare personala
-          Managementul stresului
-          Refresh Your Lifestyle
-          Programeaza-te mental pentru succes
Te invit sa afli mai multe despre acestea pe site.  
 
Te-ai regasit in vreuna dintre situatiile de mai sus? Fa-ti o programare pentru a afla cum putem colabora! Desi este posibil ca problema ta sa nu fie una simpla, ea poate fi rezolvata. Lucram impreuna pentru identificarea, dezvoltarea si mobilizarea resurselor tale interne, in scopul atingerii obiectivelor personale.
 
Despre mine
 
Sunt membru al Colegiului Psihologilor din Romania.
 
La fel ca tine, sunt OM, cu experientele mele, cu felul meu unic de a fi. Fiecare experienta traita m-a ghidat intr-un mod mai direct sau mai subtil catre ceea ce sunt si fac astazi. Experientele personale, pregatirea profesionala si experientele cu fiecare client in parte ma dezvolta continuu.
 
Orientare profesionala
 
Sunt de parere ca nu exista metode, tehnici, instrumente bune sau rele, ci doar abordari mai mult sau mai putin potrivite situatiei problemantice unice in care se afla clientul, care este si el unic. Din aceasta perspectiva integrativa, invit clientii sa priveasca procesul trapeutic/ consilierea ca pe o constructie unica a solutiei optime pentru situatia unica in care se afla.
 
Orientarea mea este una strategica, caracterizata prin interventii de scurta durata, de inspiratie ericksoniana. In situatiile in care este potrivit, demersul terapeutic este sustinut prin tehnici de hipnoza ericksoniana sau clasica, dupa caz. Utilizate in mod responsabil, acestea fac posibila accesarea, dezvoltarea  si mobilizarea mai eficienta a resurselor interne neconstientizate ale clientului, care contribuie in mod inedit la identificarea si dezvoltarea solutiei optime chiar de catre acesta.
 
Calificari si competente
 
Formare academica
-          Formare profesionala in psihoterapie - hipnoza clinica si terapie ericksoniana
-          Master in psihologie organizationala si economica
-          Facultatea de Psihologie-Sociologie - specializarea psihosociologie
Formare continua in psihologie si psihoterapie 
-          Evaluare psihologica si psihoterapie
-          Analgezie si anestezie hipnotica
-          Conferinte si evenimente de dezvoltare profesionala nationale si internationale
Programe de formare si dezvoltare certificate la nivel national si international
-          Instructor de fitness & antrenor personal
-          Functional training - Level 2
-          Tehnician nutritionist
-          Formator (trainer)
-          Manager resurse umane
-          Evaluarea competentelor profesionale
Programe de formare si dezvoltare in psihologie organizationala & manageriala
 
Imi foloses priceperea cu Integritate, Respect si Responsabilitate.
-          Tratez cu maxima confidentialitate subiectele abordate in timpul sedintelor de psihoterapie (singura exceptie o reprezinta cazurile prevazute de lege).
-          Stabilim impreuna programul de psihoterapie si il adaptam in functie de evolutia situatiei tale.
-          Imi folosesc toate resursele profesionale pentru a iti intelege nevoile personale si pentru a te sustine in atingerea obiectivelor stabilite de comun acord la inceputul psihoterapiei.
 
La fel ca mine, esti OM, cu experientele tale, cu felul tau unic de a fi. Odata ajuns(a) aici, stii destul de bine de ce ai nevoie si cel mai probabil ti-ai format deja o idee despre masura in care putem colabora, pentru a fi Altfel, in felul tau®.


Curs valutar

23.03.2018

1 USD 3.7841
1 EUR 4.6651

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo