Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Sanduleanu Dorina Donapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Sanduleanu Dorina DonaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Piata Spaniei
Adresa: Str. Dimitrie Orbescu, nr. 8 sector 2
Persoana contact: Psiholog Dona Sanduleanu
Telefon: 0723.244.889
Email: dori_dona@yahoo.com
 
 
Psiholog Dorina Dona Sănduleanu apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 10276, cu drept de libera practica in:
- Psihologie clinica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapie - Gestalt terapie, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Sănduleanu Dorina Dona este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B3461.
 
“Momentan, felinarul meu este mai luminos decat al lui. Stiu ca in curand, felinarul lui va lumina puternic, dar stiu ca aceasta lumina vine de sus. Pana atunci, il insotesc prin padurea intunecata cu lumina felinarului meu, doar pentru ca, momentan, este mai puternica decat a lui.”
 
Am auzit aceste cuvinte despre menirea terapeutului, in timpul prelegerilor unui profesor foarte drag mie si recunosc, ele m-au pus pe ganduri atunci. Mai tarziu, tot de la el am invatat ca fiecare persoana are dreptul sa-si defineasca in termenii proprii ce inseamna a-i fi bine si ca nicio intalnire umana nu este asezata sub semnul intamplarii, cu atat mai putin daca vorbim despre o intalnire in care este formulata o cerere de ajutor, cum este relatia terapeutica.
 
Scriam demult, intr-una din lucrarile din perioada de formare, ca drumul anevoios al formarii unui terapeut ar putea fi numit in atatea feluri, incat, nicicum n-ai putea spune ca il definesti complet. Este cautare si intelegere, cunoastere si autocunoastere deopotriva, evolutie si transformare, dar mai mult decat toate astea la un loc, este vocatie si daruire.
 
Daruind din ceea ce este el, terapeutul primeste in grija pentru un timp, parti din universul interior, puternic si necunoscut al celui care se afla in fata lui.
 
Eu cred ca oamenii uita deseori cat sunt de minunati si de bogati in interior, privind prea mult in afara si instrainandu-se de esenta profunda a fiintei lor. Si mai cred ca la psiholog nu trebuie sa vii numai atunci cand esti impovarat, cand te-ai poticnit si te-ai ratacit printre neimplinirile, grijile si asteptarile tale si ale celorlalti.
 
Vii cand simti ca vrei ceva mai bun pentru tine, cand decizi ca vrei sa privesti inauntrul tau ca sa descoperi laturile intelepte, frumoase, creative ale identitatii tale dar si pe cele care nu-ti plac.
 
Vii pentru ca in spatele usii pe care o deschizi in fiecare saptamana, se afla acolo, numai pentru tine, terapeutul tau, care te asculta, te intelege si te insoteste pe drumul catre tine insuti, mergand in ritmul tau, fara a renunta vreodata sa creada in tine.
 
Vorbind despre partea mea de formare profesionala, pe care o veti citi ceva mai jos, trebuie sa recunosc ca, probabil, cea mai valoroasa scoala pe care am absolvit-o vreodata a fost “scoala” propriilor mei copii, aflati acum aproape de varsta maturitatii, dar si cea a relatiei mele de cuplu. Ele au imbogatit cu noi sensuri cunoasterea primita prin anii de studii in psihologie si de formare de mai tarziu.
 
Acesti ani n-au facut decat sa slefuiasca noi fatete ale modului meu de a intelege potentialul urias de resurse interioare pe care-l avem la indemana. Surprind cu bucurie, cum, cu fiecare noua intalnire, descopar aceste resurse una cate una impreuna cu clientii mei. Drumul cu dublu sens al relatiei terapeutice este unul care se bazeaza pe deschidere, pe incredere reciproca si onestitate, dar mai ales pe implicare. Atunci semintele dau roade !
           
Formare profesionala
 • Licenta in Psihologie
 • Master de Psihologie Clinica si Consiliere Psihologica
 • Formare in Gestalt- terapie

Servicii psihologice

 • Consiliere si psihoterapie pentru adulti
 • Consiliere si psihoterapie pentru copii si adolescenti
 • Consiliere si psihoterapie de cuplu
 • Psihodiagnostic si evaluare clinica
 • Optimizare, dezvoltare personala si autocunoastere
Alte cursuri si formari:
 • conferinta Jacques Salome - „Concepte noi in relatia adult-copil”;
 • seminar interactiv cu Prof. Univ. Dimitrios Akrivos, psihoterapeut in practica privata;
 • atelier constructiv de dezvoltare personala – „A fi in relatie – comunicare sau instrainare?”;
 • workshop „Doliul patologic si doliul sanatos”, sustinut de Lect. Univ. Dr. Diana Vasile;
 • workshop „Aplicatii practice ale teoriei relationale in psihoterapia integrativa”, sustinut de Keneth Evans;
 • stagiu formativ „Lucrul cu corpul” – Brigitte Bernard;
 • seminar de comunicare relationala – metoda Espere – cu tema „Tot ceea ce nu poate fi exprimat prin cuvinte se face auzit prin strigatele suferintei” – Jacques Salome.
 • workshop: Identitatea masculina - Formator Dieter Bongers (iulie 2016)


Curs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2019 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo