Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Papahagi Anamariapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Papahagi AnamariaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Traian
Adresa: str. Visinilor, nr. 3 in cadrul Centrului PsihArt (zona Hala Traian aproape de Piata Unirii), sector 2
Persoana contact: Psiholog Anamaria Papahagi
Telefon: 0723.666.433
Email: programare@anapapahagi.ro
Email: ana.papahagi@psihart.ro
Website: http://www.anapapahagi.ro
 
►Psiholog Anamaria Papahagi apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 02895, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapii scurte colaborative orientate pe resurse si solutii, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Consiliere psihologica - cognitiva si comportamentala, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Papahagi Anamaria este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B5933.
 
Bine ai venit pe pagina profilului meu profesional!
Eu sunt Ana, psihoterapeut cu formare in psihoterapii scurte, colaborative, orientate pe resurse si solutii si consiliere cognitiv-comportamentala, forma REBT. Pe toti cei care sunt pregatiti sa faca pasi inspre schimbare pozitiva, ii invit sa descoperim impreuna drumul intr-acolo.

Servicii psihologice

Psihoterapia este un proces care faciliteaza schimbarea pozitiva pe care ti-o doresti. A incepe travaliul terapeutic e un act de curaj si, in acelasi timp, prilej de vindecare a ranilor, de cunoastere de sine si de crestere personala.
Cu ghidajul psihoterapeutului, poti lua distanta fata de modul in care gandesti, simti si te exprimi, poti intelege si inlatura tiparele dezadaptative, te poti raporta mult mai armonios la tine, la ceilalti si la lume in general. Psihoterapia te ajuta sa fii cine iti doresti, sa iti atingi obiectivele si sa ai o viata in acord cu nevoile si valorile tale.
 
► Psihoterapie individuala:
Psihoterapia individuala este un demers care permite explorarea optiunilor, intereselor, modului de organizare a psihicului tau. Daca sprijinim motivatia pentru schimbare, daca cream o alianta terapeutica bazata pe incredere si respect reciproc, vom accesa impreuna resursele, puterea ta de a ajunge la scopurile pe care ti le-ai propus.
 
► Psihoterapia adolescentului:
Psihoterapia adolescentului reduce povara acestei perioade complicate. Construirea identitatii, nevoia de a apartine unui grup si, in acelasi timp, de a fi deosebit, relatia dificila cu persoanele cu autoritate (parinti, educatori), pozitionarea incerta fata de viitor… sunt cateva teme unde asistarea psihologului iti poate fi utila.
 
► Psihoterapia de cuplu:
Psihoterapia de cuplu te poate ajuta sa iti intelegi mai bine partenerul, sa poti sa iti exprimi, la randul tau, nevoile, asigurand un flux de comunicare hranitor pentru relatie. Gestionarea conflictelor, recladirea intimitatii emotionale dupa un moment de criza, analiza momentelor de cotitura sunt interventii necesare ca sa puteti construi o conexiune stabila, de calitate.
 
► Psihoterapia de familie:
Psihoterapia de familie sustine o dinamica orientata spre bunastarea tuturor membrilor. E important sa respectam glasul tau si a celor dragi, sa identificam care sunt solutiile care rezoneaza cu specificul familiei tale. Impreuna, lucram pentru a folosi tot ceea e bun si sanatos in relatia voastra, astfel creand un pattern de interactiune sanatos.
Daca te afli intr-un moment de impas, daca ce ai incercat pana acum pentru a aduce echilibru, intelegere, bucurie in viata ta, nu a functionat asa cum iti doreai, te astept la cabinet.


Curs valutar

23.02.2018

1 USD 3.7813
1 EUR 4.6552

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo