Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet individual de psihologie - Paduraru Manuelapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet individual de psihologie - Paduraru ManuelaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Aleea Budacu. nr. 5, bloc M3, scara 1, et. 3, ap. 16, sector 3
Persoana contact: Psiholog Paduraru Manuela
Telefon: 0723.946.750
Email: mcpaduraru2000@yahoo.com
Website: http://www.psihologclinic.com
 
 
 
Psiholog Manuela Cristina Păduraru apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 03138, cu atestare in:
- Psihologie clinica, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapie analitica, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihologia muncii, prin Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor
 
Cabinet Individual de Psihologie Păduraru Manuela Cristina este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B0493.

Servicii psihologice

Psihologie clinica
Psihologia muncii si organizationala
Psihoterapie
 
De ce ne ducem la Pshiholog? Ce ne face sa calcam pragul unui cabinet de psihologie?
Sunt intrebari pe care ni le punem toti,  dar doar cei ce se hotarasc sa faca acest pas vor descoperi  cu adevarat raspunsul.
Suntem  inca robii unor cutume, cum ca, daca te duci la psiholog, esti  nebun ori trebuie neaparat sa ai ceva probleme….  Poate ca e timpul sa intelegem ca psihologul este Doctorul De Suflete. Cand suferi, primul pas este cel catre doctor, daca doctorul ne indica o operatie, ne ducem la un chirurg sa ne operam, nu cred  ca cineva se opereaza singur… Asa se intampla sau ar trebui sa se intimple cu orice afectiune. Atunci cand avem o suferinta ce tine de “SUFLET“ trebuie sa ne adresam unui “doctor de suflete“.
Daca sufletul este in suferinta si daca aceasta suferinta nu este tratata de catre un specialist, riscam sa imbolnavim celelalte organe iar astfel  prin somatizare se instaleaza boala propriu-zisa.  Astfel, se pot instala depresii  care netratate se transforma in depresii profunde – lipsa chefului de viata, dorinta de a nu face nimic, de a fi lasat in pace, de a nu mai trai, de a vedea totul in negru, chiar suicidul.
Haideti sa luptam impreuna cu boala, sa ne cunoastem mai bine, sa avem grija de sufletul nostru, care este de fapt centrul universului interior.
 
Va propun sa deschideti usa cabinetului meu, unde puteti gasi oaza de liniste pe care fiecare  o doreste.
Pentru a fi sigura ca veti gasi drumul, va voi pune la dispozitie cateva repere care sper sa va indrume pasii.
 
Ma numesc Manuela Paduraru si sunt psiholog si psihoterapeut.
Lucrez ca Psiholog Clinician in spital, Bucuresti.
Absolventa a Facultatii de Psihologie, a Masterului de Psihoterapie Analitica Jungiana.
Doctorand in psihologie clinica in cadrul Scolii Doctorale, Bucuresti. 
Atestata de catre Colegiului Psihologilor din Romania ca psiholog clinician, psiholog psihologia muncii, psihoterapeut.
Absolventa a modulelor de specializare in Tehnica Psihoterapiei prin Sandplay.
 
Scurta prezentare a metodei  terapeutice Sandplay
Sandplay este, asa cum o spune si titlul, jocul cu nisip. Tehnica se adapteaza foarte bine pentru copii, cat si pentru adulti.
 
“Pe cat putem noi discerne, unicul sens al existentei umane este sa aprinda o lumina in tenebrele fiintarii in sine. Am putea chiar presupune ca, la fel cum inconstientul ne afecteaza pe noi, cresterea constiintei afecteaza inconstientul.“
                        Jung,  Amintiri,  vise,  reflectii
 
Terapia Analitica -  este una din metodele terapeutice care isi propune  sa trateze cauza si nu efectul -simptomul. Astfel,  terapia Jungiana nu se adreseaza propriu-zis bolii, ci capacitatii psihismului de a conlucra pentru a impinge dezvoltarea constiintei catre procesul de maturizare si individuare. Metoda de terapie Jungiana se deosebeste de cea a lui Freud, prin aceea ca analistul nu ramine pasiv, ci isi asuma frecvent un rol decisiv, interpreteaza visele (interpretarea de tip amplificare in contextul  motivelor si simbolurile de tip mitologem). Mai exact, lucreaza cu visele pacientului, folosind simbolurile, miturile.
Analiza Jungiana introduce pacientul si analistul in conditia de a coexista simultan in rationalitatea si irationalitatea simbolului.
Jung introduce conceptul de inconstient colectiv, ale carui continuturi  sunt arhetipurile, forme innascute, forme de comportament  cu o extrem de mare gama de manifestare. Arhetupurile se manifesta si prin viata instinctuala a trupului – prin impulsuri, impasuri, nevoi, dar si prin tendintele spirituale.
 
Cei ce vor indrazni sa deschida usa cabinetului dar si a propriului suflet vor beneficia de suport si indrumare pentru rezolvarea unor tipuri de problematici cum ar fi:
Atacuri de panica– insotite de obicei de: spaima de moarte, lipsa de aer, senzatia de strans de gat, transpiratii, pierderea controlului.
Anxietate – sau teama fara motiv, teama si emotie in situatii limita, chiar si in conditii usoare de stres.
Interventii specifice  pentru persoane cu nevoi speciale - tehnici de relaxare si sugestive.  
Consiliere specifica obiectivelor medicale – cresterea aderentei la tratament, modificarea stilului de viata, pregatire pre si post operatorie, preventie  tertiara in cazul bolilor cronice.
Operatiile  estetice - cum ma vad pe mine - stima de sine.
Cum voi fi dupa o operatie estetica, este ea necesara? Si daca este, in care din cazuri?
Pot reusi in viata daca modific ceva la schema mea corporala?
Educatie pentru sanatate  -  promovarea sanatatii si a unui stil de viata sanatos.
Terapie de cuplu - neintelegeri, mod defectuos de comunicare, toate au o legatura cu problemele ce apar in relatia de cuplu.
Terapia prin joc -  Adaptata perfect in lucrul cu copiii.
Copilul tau este nelinistit, agitat chiar, neatent, doreste foarte multa atentie din partea parintilor? Cum gestionam toate aceste lucruri?
 
Un profesionist trebuie sa respecte principiul  fundamental, cel al confidentialitatii. De accea garantez pe deplin confidentialitatea.


Curs valutar

20.09.2017

1 EUR 4.5989
1 USD 3.8275

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2017 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo