Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Oprita Elena Iuliapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Oprita Elena IuliaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Piata Unirii
Adresa: Bd. Corneliu Coposu nr. 7, sector 2
Persoana contact: Psiholog Iulia Oprita
Telefon: 0721.213.766
Email: iulia.oprita@yahoo.com
Website: http://www.iuliaopritapsihoterapeut.ro/
 
Psiholog Elena Iulia Opriţa apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea I editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 13948 cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie integrativa, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Opriţa Elena Iulia - Cabinet Individual de Psihologie este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea II cu nr de inregistrare 10B5107.
 
Psiholog – Psihoterapeut Oprita Elena Iulia – Membru al Colegiului Psihologilor din Romania
 
Cuvantul „schimbare” este prezent de-a lungul existentei noastre.
Tot timpul se schimba ceva in exteriorul sau in interiorul nostru.
Aparent, dorinta de schimbare este cea care ne face sa alegem sa mergem la psihoterapeut.
De ce? Pentru ca suntem depresivi, anxiosi, nefericiti. Pentru ca avem comportamente compulsive, emotii si reactii necontrolate. Pentru ca vrem sa schimbam ceva la noi.
Dar, in final, putini dintre noi sunt cei care vor sa se schimbe cu adevarat.
Apare din nou intrebarea „De ce?”
Schimbarea inseamna efort, durere si asumarea unui risc....al schimbarii.
Schimbarea mai inseamna eliberarea de cunoscut, de familial, de confort si intrarea intr-o zona de necunoscut, vulnerabilitate si disconfort, care in final duce la evolutie si dezvoltare personală.
 
 „Ceea ce esti tu, este si lumea. Si fara ca tu sa te schimbi, nu exista nici o schimbare a lumii” (J. Krishnamurti)

Servicii psihologice

  • Dezvoltare personala se adreseaza celor interesati de autocunoastere si accesarea potentialului maxim al resurselor interioare pentru imbunatatirea relatiei cu sine si cu ceilalti si pentru a face fata cu succes situatiilor dificile. Dezvoltarea personala are in vedere aspecte legate de: imaginea de sine, stima de sine si increderea in sine, inteligenta emotionala, conduita in viata si reusita, comunicare si abilitati personale, rezolvarea creativa a problemelor, sisteme de credinte si managementul stresului.
  • Psihoterapie individuala este indicata persoanelor care se confrunta cu: anxietate, atacuri de panica, fobii, depresie, pierdere (doliu), separare sau divort, insomnie, adictii (alimente, alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc), emotii si ganduri distructive, dificultati in gestionarea emotiilor (furie), dificultati in luarea deciziilor, dificultati de comunicare si relationare, disfunctii sexuale, iubiri toxice, tulburari de comportament, stima de sine scazuta, devalorizare, sindrom de stress posttraumatic (accidente, viol, atacuri violente, captivitate, cutremur, incendiu, experiente de razboi), managementul stressului si burnout.
  • Psihoterapie de cuplu se recomanda cuplurilor care trec prin situatii de criza:  dificultati de comunicare si relationare, reducerea emotiilor pozitive in relatia de cuplu, perioada de rutina si uzura a relatiei, probleme de angajament si fidelitate, gelozie, probleme de dinamica sexuala, divort si violenta domestica.
  • Psihoterapie copii si adolescenti este necesara atunci cand copilul/adolescentul se confrunta cu urmatoarele situatii: agresivitate, tendinta de izolare, timiditate, stima de sine scazuta, dificultati de comunicare si relationare, lipsa interesului scolardivortul parintilor, adictii (alcool, droguri, jocuri), probleme comportamentale, sindrom de stress postraumatic (PTSD) in urma unor evenimente ca: abuz fizic/sexual, violenta domestica, accidente, muscaturi animale, pierderea unei figuri de atasament si proceduri medicale invazive.
  • Psihoterapie oncologica are ca scop restabilirea echilibrului afectiv-emotional al clientului diagnosticat cu cancer in lupta cu suferinta prin gestionarea emotiilor negative asociate cu suferinta, identificarea si accesarea resurselor in perspectiva luptei cu cancerul, reducerea anxietatii si depresiei si atacurilor de panica.
  • Psihonutritia si consilierea nutritionala se recomanda atunci cand curele de slabire nu mai dau rezultate, cand persista obicieurile alimentare nesanatoase si cand relatia cu mancarea nu este una foarte buna. Rezultatele constau in intelegerea relatiei minte-corp-hrana, obiceiuri alimentare sanatoase printr-un program de nutritie echilibrat reprezentat de o dieta personalizata.
  • Psihoterapie de grup:
         Grupuri de dezvoltare personala
         Grupuri suport pentru persoane diagnosticate cu cancer si familiile acestora.


Articole publicate pe DespreSuflet:

Workshop
     Optimismul realist - cale spre starea de bine! (20.03.2019)
     Conteaza imaginea corpului tau? Imaginea corpului de la cunoastere si acceptare pana la actiune si valorizare (20.03.2019)


Curs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2019 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo