Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Nedu Cristinapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Nedu CristinaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Piata Romana
Adresa: Str. Caderea Bastiliei
Persoana contact: Psiholog Cristina Nedu
Telefon: 0721.339.962
Email: cristinanedu@gmail.com
 
Psiholog Cristina Nedu apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 11911, cu drept de libera practica in:
- Psihologie clinica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapie integrativa, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Nedu Cristina este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B4420.
 
Sarcina ta nu este sa cauti iubirea, ci doar sa cauti si sa gasesti toate barierele dinlauntrul tau pe care ti le-ai construit singur/singura pentru a te feri de ea” (Rumi)
 
Incepand din copilarie, invatam sa construim bariere - credinte limitative despre sine, despre ceilalti si despre lume - care ne tin departe de implinirea propriilor nevoi. Constientizarea acestor bariere, a modului in care ne blocheaza manifestarea potentialului interior si implinirea in relatia cu noi insine si cu ceilalti, precum si flexibilizarea, restructurarea lor  - respectiv, a tiparelor disfunctionale cognitive (credinte limitative), comportamentale, relationale, emotionale -reprezinta pasi importanti facuti pentru imbunatatirea calitatii vietii si a relatiilor.
 
Oamenii nu sunt prizonierii destinului, ci mai degraba prizonieri ai propriei minti”. (Roosevelt)
 
Psihoterapia este o calatorie de autodescoperire a ceea ce suntem sau putem fi dincolo de conditionarile noastre. Este un proces de invatare despre noi insine, de deblocare si accesare a resurselor interioare si de transformare personala, in directii benefice.
 
Sunt aici pentru a te sustine in calatoria ta de transformare. Fa primul pas cu incredere, ceilalti ii vor urma!

Servicii psihologice

Psihoterapie pentru adulti, cupluri, copii si adolescenti (individuala/ de grup)
 
Psihoterapie pentru adulti:
- perioade de schimbare si de tranzitie; pierderea unei persoane dragi, doliu, separare sau divort; dificutati de comunicare, relationare, adaptare; managementul conflictului; dificultati in luarea deciziilor; stima de sine si incredere in sine scazute, timiditate, devalorizare, sentimente de neajutorare, pesimism; dificultati in gestionarea stresului; tipare de comportament disfunctionale repetitive; anxietate, fobii, atacuri de panica, despresie (de intensitate usoara pana la moderata); tulburari de natura psihosomatica; diverse adictii (dependente) - exemplu: alimentare, tutun etc.; alte probleme de natura psiho-emotionala.
 
Psihoterapie de cuplu:
- dificultati de comunicare, managementul conflictului; infidelitate, gelozie; indecizia de a ramane in relatie; sarcina nedorita de partener; alte situatii care conduc la o relatie disfunctionala de cuplu; pregatirea pentru casatorie.
 
Psihoterapie pentru copii si adolescenti:
- invatarea unor abilitati de a face fata cat mai bine schimbarilor legate de varsta sau problemelor cu care se confrunta (in familie, in mediul scolar etc.), intelegerea propriilor emotii, exteriorizarea lor si invatarea unor strategii de a face fata emotiilor negative; formarea si consolidarea unei imagini de sine pozitive; formarea unor atitudini pozitive fata de lume si fata de ceilalti; dificultati legate de comunicare si relationare (timiditate excesiva, izolare, copilul nu are prieteni, nu se adapteaza la scoala/gradinita etc.); stima de sine si incredere in sine scazute; dificultati de invatare, scaderea randamentului scolar, absenteism; anxietate, fobii, ticuri; probleme ale somnului; divortul parintilor, pierdere (doliu), boala etc.
 
Consiliere psihologica, dezvoltare personala, coaching (individual / de grup):
- autocunoastere si accesarea potentialului interior; consilierea carierei; motivare pentru atingerea obiectivelor la locul de munca/in afaceri; managementul stresului cotidian; dezvoltarea abilitatilor de comunicare; control si autocontrol emotional si comportamental etc.; consiliere/coaching pentru organizatii.
 
Workshop-uri, ateliere de dezvoltare personala:
- pe diferite teme, in functie de necesitati; practica psihologica pentru studenti
 
Psihologie clinica:
 
Evaluare psihologica si psihodiagnostic pentru adulti:
- evaluare afectiv-emotionala; evaluare cognitiva, comportamentala; evaluarea gradului de discernamant; evaluarea inteligentei, evaluarea personalitatii si a mecanismelor de coping si de adaptare; evaluarea psihologica a activitatilor de cupluri, familii sau a altor grupuri, evaluarea contextului familial, profesional, social, economic, cultural in care se manifesta problemele psihologice; evaluarea dezvoltarii psihologice.
 
Interventie, asistenta si consultanta psihologica:
- pentru prevenire, dezvoltare si educatie, optimizare comportamentala: educatie pentru sanatate si promovarea unui stil de viata sanatos, prevenirea imbolnavirilor; psihoeducatie; consiliere si terapie suportiva, optimizare si dezvoltare personala.
 
Despre mine, profesional – formari, studii de specialitate:
Cristina Nedu, psiholog clinician si psihoterapeut integrativ, membra in Colegiul Psihologilor din Romania.
 
Licentiata in psihologie
Master in psihologie clinica si interventie terapeutica
Master in comunicare manageriala si resurse umane
Curs postuniversitar de formare in psihoterapie integrativa
Curs postuniversitar de formare in coaching, in Marea Britanie
 
Psihoterapia integrativa este o abordare relationala, in care metodele si tehnicile sunt folosite unificat si creativ, pentru a raspunde necesitatilor psihologice, cognitive, comportamentale, emotionale ale persoanei. In functie de nevoile fiecarei persoane si de ceea ce este potrivit, sunt folosite tehnici specifice mai multor orientari terapeutice, precum: psihoterapie experientiala (terapia Gestalt, terapia centrata pe persoana, analiza tranzactionala etc.), psihoterapie cognitiv-comportamentala si de scurta durata; somatoterapie; hipnoza clinica si ericksoniana. Confidentialitatea este asigurata, conform Codului etic al profesiei de psiholog.
 
 
Fa primul pas cu incredere, ceilalti ii vor urma!


Curs valutar

16.03.2018

1 USD 3.7833
1 EUR 4.6646

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo