Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Mina Delia Irinapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Mina Delia IrinaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str. Nicolae Constantinescu, nr 13, bl. 13, scara 3, ap. 33, sector 1
Persoana contact: Psiholog Delia Irina Mina
Telefon: 0724.510.687
Email: contact@psihoterapeutmina.ro
 
 
Psiholog Delia Irina Mina apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 11651, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie cognitiv-comportamentala, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Mina Delia Irina este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B4228.
 
Credinta cu care pornesc in fiecare proces psihoterapeutic este ca a te cunoaste interior deschide camere, drumuri noi prin care iti poti trai viata la adevaratul ei potential.
Nu ma pot separa niciodata definitiv intre mine omul si mine terapeutul si acest lucru se datoreaza faptului ca psihologia a fost o constanta a vietii mele inca din primele momente in care incepeam sa inteleg lumea in care traiam. Intr-o societate cu o coeziune din ce in ce mai mica, intotdeauna mi-am dorit ca cei de langa mine (prieteni, amici, clienti, familie) sa simta angajamentul meu uman fata de ei, iar expresia in plan profesional sa se traduca prin profesionalism.
 
Am dubla specializare (formare si  masterat in Psihanaliza precum si formare si masterat in Terapiile Cognitiv Comportamentale) recunoscand natura complexa a omului si dorind sa fac un efort real in intelegerea acestuia. Relatia client-psihoterapeut are un caracter special ce implica un grad ridicat de responsabilitate si un efort sustinut de intelegere a celuilalt venit din partea terapeutului. In cazul terapiei, umanitatea din noi nu poate sa fie gandita separat de responsabilitate si de onestitate. Avand o putere de munca semnificativa, recunoscuta in fiecare proiect demarat, intotdeauna mi-am dorit sa ofer o relatie satisfacatoare si corecta.
Cu o viata proiectata a fi tot timpul in proximitatea psihoterapiei nu am neglijat niciodata importanta cercetarii si nici comunicarea cu cei ce imi sunt colegi.
Anii de studiu in domeniul psihologiei, conferintele pe teme legate de psihoterapie si practica in acest domeniu m-au format si au adus un plus talentului natural cu care am fost inzestrata sa ii ajut pe cei aflati in dificultate. Am invatat astfel ca puterea si increderea sunt intotdeauna in noi si ca uneori nu vedem lumina din interior pentru a lumina drumul in viata. De aceea lucrez cu daruire altaturi de clientii mei pentru a-si extinde propriile puteri si pentru a-i ajuta sa faca schimbarile dorite in viata lor.
 
Cu mult drag,
Psihoterapeut Delia Mina

Servicii psihologice

- testare si evaluare psihologica
- psihoterapie individuala
- psihoterapie  de cuplu
- psihoterapie copii si adolescenti
- psihoterapie varstnici
- terapie de grup
- dezvoltare personala


Curs valutar

23.02.2018

1 USD 3.7813
1 EUR 4.6552

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo