Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Marinescu Cristianapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Marinescu CristianaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Primaria Sectorului 1/Sos.Nic.Titulescu /B-ul Banu Manta
Adresa: Sos. Nicolae Titulescu, nr. 121, bloc 2, scara 1, apartament 35, sector 1
Persoana contact: Psiholog Cristiana Marinescu
Telefon: 0773.317.081
Telefon: 0726.327.720
Telefon: 0311.048.186
Email: cristiana.marinescu17@yahoo.com
 
Psiholog Cristiana Marinescu apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 15956, cu drept de libera practica in:
- Consiliere psihologica - evaluarea si consilierea experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie

- Psihoterapia  experientiala si a unificarii centrata pe adult-copil-cuplu-familie, practicant in supervizare, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie

 
Cabinet Individual de Psihologie Marinescu Cristiana este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B6086.
 
Motto:  “Viata nu poate fi inteleasa decât daca privim in urma si nu poate fi traita decât   daca privim inainte” - Kierkegaard
 
            Societatea in care traim abunda in problematici sociale care determina inadaptare, pierderi, agresivitate, dependente, abandon si alte suferinte care afecteaza individul, familia si grupurile umane intr-o masura mai mare sau mai mica.
            Toate acestea conduc la tulburari emotionale, cognitive, comportamentale si dificultati de relationare interumana care fac din psihoterapie si consiliere psihologica interventii terapeutice necesare intr-o lume aflata permanent in cautarea sensului existential. Orientarea umanista existentiala si experientiala unificatoare abordeaza individul la momentul prezent si promoveaza constientizarea “ aici si acum “, manifestarea creativitatii, spontaneitatii si autenticitatii ca resurse de autovindecare si autotransformare.

Servicii psihologice

Consiliere psihologica
Urmareste cunoasterea de sine, clarificarea, pozitivarea de sine, cresterea increderii si a capacitatii de a face alegeri, deblocarea resurselor personale si depasirea situatiilor existentiale (coping). 
Consilierea dezvolta capacitatea clientilor de a lua decizii, cautarea unor solutii alternative de viata, adaptarea creativa, identificarea si utilizarea resurselor psihologice proprii.
 
Consilierea psihologica are un caracter situational, centrat pe problema, predomina dialogul de clarificare, suport, integrarea problemei“ aici si acum “.
 
Consilierea psihologica individuala a adultului in situatii diverse: stari de depresie, anxietate, atacuri de panica, doliu, maladii grave in familie, divort.
 
Consilierea psihologica pentru cupluri si familii cu disfunctii de relationare si comunicare.
 
Dezvoltare personala
Se adreseaza unor categorii largi de beneficiari, motivati de armonizare cu sine si cu ceilalti, autodepasire, autoactualizare, prezervarea sanatatii, optimizare, maturizare psihica si spirituala.
 
Accesul la cabinet se face cu programare telefonica prealabila.
 
Psiholog Marinescu Cristiana este membru al Colegiului Psihologilor din Romania.
 
Activitatile psihologice din cabinet se desfasoara cu respectarea codului deontologic al profesiei de psiholog. Psihologul este obligat sa informeze clientul/pacientul cu privire la principiul de baza al confidentialitatii, limitele si exceptiile ei.


Curs valutar

23.01.2024

1 EUR 4.9767
1 USD 4.5780

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2024 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo