Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Manea Claudiu Cristianpsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Manea Claudiu CristianJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Piata Universitatii
Adresa: Str. Vasile Lascar nr. 5-7, Piata Rosetti zona Piata Universitatii
Persoana contact: Psiholog Claudiu Manea
Telefon: 0725.726.727
Email: corespondenta@cabinetclaudiumanea.ro
Website: http://cabinetclaudiumanea.ro/
 
Psiholog Claudiu Cristian Manea apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 18028, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie adleriana, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Manea Claudiu Cristian este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B6045.

Servicii psihologice

Iti poti schimba viata:
•           elibereaza-ti mintea
•           vindeca-ti trecutul
•           alege-ti viitorul
 
Vino sa discutam despre lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine: psihoterapie adleriana orientata catre sustinere si incurajare in procesul schimbarii.
Dupa ce ne cunoastem, te poti decide daca lucram impreuna sau nu, fara sa fii influentat de ideea ca deja ai dat niste bani si trebuie sa obtii ceva de pe urma lor. Vreau sa lucrez doar cu oameni care sunt siguri ca vor sa lucram impreuna, altfel ne pierdem timpul amandoi.
 
Ce este psihoterapia adleriana?
Psihoterapia adleriana este o abordare psiho-dinamica a dificultatilor cu care te confrunti: acest lucru inseamna ca, inainte de a schimba ceva, trebuie sa intelegi de ce se intampla acel lucru. Aceasta abordare scade riscul sa tratezi doar un efect, iar ulterior problema sa reapara in alta forma.
 
Vino in cabinetul de psihoterapie pentru a discuta cu mine daca:
•           tot mai multe aspecte ale vietii tale par sa iti scape de sub control
•           nu iti mai gasesti locul in lume
•           nu mai vezi sensul existentei si te simti pierdut sau coplesit de viata si responsabilitati
•           relatiile cu ceilalti merg din ce in ce mai prost
•           ai mai fost la psihoterapie dar nu ai obtinut rezultate
•           ai incercat diferite alte metode de tratament dar ai fost dezamagit de rezultat
•           vrei sa lucrezi la cauza, nu doar la efecte
 
Ar iesi o lista prea lunga daca as insira toate situatiile care te pot aduce la terapie. Cred ca mai simplu ar fi sa stii ca ma poti cauta pentru probleme legate de relatii cu alte persoane si pentru diverse framantari sau dificultati personale pe care le poti avea. Toate situatiile de viata pot fi discutate in psihoterapie insa,  daca nu esti sigur ca aceasta solutie este potrivita pentru tine, ma poti suna. Discutam si ne lamurim impreuna.
 
Despre mine
Sunt psiholog psihoterapeut cu drept de libera practica, membru in Colegiul Psihologilor din Romania.
Am absolvit Facultatea de Psihologie, Bucuresti.
 
Vreau sa te simti cat mai confortabil pe parcursul procesului psihoterapeutic insa vor exista si momente in care iti voi pune intrebari incomode sau iti voi spune lucruri care nu-ti vor placea. Acele momente sunt de fapt psihoterapia pentru care ai venit, restul momentelor sunt doar organizatorice.
Creativitatea si umorul au un loc important in viata mea (in timpul liber ma ocup cu pictura/desen, muzica si scriere creativa – articole de tip blog, articole de opinie, povestiri scurte si un roman abia inceput, cu elefanti) asa ca aduc aceste lucruri cu mine in psihoterapie. Deloc intamplator, consider ca aceste doua elemente sunt printre cele mai importante metode prin care putem face fata dificultatilor vietii.
 
Ce tipuri de terapie iti pot oferi:
•           terapie individuala: 45 de minute sedinta/150 RON
•           terapie de cuplu: 45 de minute sedinta/200 RON
•           terapie de familie: 45 de minute sedinta/200 RON
•           terapie de grup: 90 de minute sedinta/75 RON (grupurile nu sunt disponibile tot timpul, te rog sa ma suni pentru detalii)
Sedintele de psihoterapie se pot desfasura fie in limba romana, fie in limba engleza, daca nu esti vorbitor nativ de romana.
 
Cum vom lucra:
•           in psihoterapia adleriana stam amandoi asezati pe cate un scaun si discutam despre ce te preocupa: nu e nevoie sa te ridici decat daca iti amortesc picioarele.
•           daca este cazul, putem lucra si cu metode proiective: mai ales terapie prin arta si interpretarea viselor (uneori insa nu apare ocazia sau nu este necesara aceasta abordare).
•           pentru a vedea rezultate semnificative, recomandarea mea este sa vii la terapie un minim de 3 luni (frecventa este de 1 sedinta/saptamana). Pentru ca abordarea adleriana vizeaza schimbari profunde si de durata, este nerealist sa te astepti la minuni dupa doar cateva sedinte.
 
Cu ce nu ma ocup:
•           nu practic consilierea filozofica sau spirituala, dezvoltarea personala, hipnoza, programarea neuro-lingvistica (NLP) si in nici un caz nu fac coaching.
•           nu ma joc in nisip si nici pe tine nu te voi pune sa faci asta.
•           nu lucrez cu energii, cu ingeri sau zane, cristale sau alte materiale, nu iti pot spune ce ai fost intr-o viata anterioara si nu ghicesc in cafea.
•           Nu fac terapie prin e-mail sau SMS (doar online, prin Skype, daca nu esti din Bucuresti sau nu poti veni in cabinet din motive obiective)
•           Nu lucrez cu oameni cu diagnostic psihiatric decat in colaborare cu medicul psihiatru.
In cabinet iti pot oferi un singur tip de serviciu: psihoterapia. Te asigur ca este suficient.


Curs valutar

16.11.2018

1 USD 4.1179
1 EUR 4.6639

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo