Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Maldaianu Antoaneta Cristinapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Maldaianu Antoaneta CristinaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Piata Iancului
Adresa: Str. Avrig, nr. 58
Persoana contact: Psiholog Cristina Birzoiu
Telefon: 0724.966.754
Email: officepsihoterapie@yahoo.com
Website: http://www.psihoartis.ro
 
Psiholog Antoaneta Cristina Măldăianu apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 11348, cu drept de libera practica in:
- Psihologie clinica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapie - Analiza tranzactionala, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapie - Psihodrama clasica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Măldăianu Antoaneta Cristina este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B4769.
 
Cristina Măldăianu  - psihoterapeut si psiholog specializat in lucrul cu adulti, adolescenti, copii, familie si cuplu

Servicii psihologice

Am competenta de a oferi psihoterapie individuala si de grup, de a face evaluari psihologice, de a sustine workshopuri tematice.
 
Psihoterapie  individuala pentru adulti
Am lucrat si lucrez cu o gama variata de dificultati, printre care: anxietate (atacuri de panica, fobii specifice),  depresie, diverse tulburari (alimentare, obsesic-compulsive, psihosomatice), probleme cu stima de sine, probleme de relationare si comunicare, doliu psihologic, burnout profesional,  stres, managementul emotiilor, nereusite in viata personala si profesionala etc.
Sedintele de psihoterapie  se vor desfasura fata in fata cu programare prealabila. Durata si frecventa sedintelor se stabilesc de comun acord, respectandu-se  standardele etice profesionale si nevoile clientului.
 
Dintre avantajele psihoterapiei individuale:
-           atentia exclusiva din partea terapeutului pe parcursul demersului terapeutic
-           o mai mare flexibilitate in stabilirea sedintelor
-           reducerea sentimentului de expunere, mai ales atunci cand sunt relatate aspecte delicate sau  secrete din viata ta
-           mai mult timp dedicat intelegerii si gasirii solutiilor pentru o problema specifica
 
Psihoterapia de grup pentru adulti 
In psihoterapia de grup, metoda utilizata este preponderent psihodrama, implicand pe langa verbalizare (relatarile, povestirile membrilor) si  tehnici complexe de activare corporala, mentala si emotionala (punere in scena a unor momente, situatii din viata persoanelor din grup ; inversiuni de rol, jocurile de rol, amplificarea, concretizarea, oglinda etc). Un mare avantaj al metodei psihodramatice il reprezinta retrairea experientelor subiective  in „aici si acum”, de data aceasta sub indrumare specializata, intr-un cadru de acceptare si cu posibilitatea de a favoriza noi intelegeri asupra trecutului, prezentului si viitorului deopotriva. Combinata cu analiza tranzactionala (cealalta metoda psihoterapeutica in care sunt formata),vei avea posibilitatea sa aprofundezi explorarea tiparelor de relationare, a credintelor nebenefice in legatura cu tine, cu viata si cu ceilalti, sa te redecizi in privinta lor.
 
Consiliere psihologica pentru copii
Consilierea psihologica poate sustine demersurile parintilor preocupati de  starea de bine a copilului lor. Ca si in cazul consilierii/psihoterapiei cu adultii, nici consilierea psihologica cu copiii nu presupune gasirea unor solutii pe loc. Este un proces in care copilul invata treptat, intr-un mediu securizant, sa-si exprime emotiile, temerile, invata limitele sanatoase etc.
Am o experienta de peste 5 ani in lucrul cu copiii atat la cabinet cat si in cadrul gradinitelor cu care colaborez. Sustin programe de dezvoltare pesrsonala si sedinte de consiliere psihologica cu prescolari si scolari.
 
Dintre problemele cu care m-am confruntat in lucrul cu copiii:
-           tulburari de atasament si de comportament (anxietate de separare, tulburari aparute ca urmare a divortului, intrarii la gradinita, scoala, reluarea serviciului parintelului care are grija de copil, existenta unui deces in familie)
-           agresivitate excesiva, minciuna, furt, timiditate
-           crize de plans sau furie, exprimarea spaimelor, diverse ticuri
-           tulburari alimentare si ale somnului
-           incapacitate de concentrare, dificultati de invatare
-           incontinenta, enurezis, encoprezis
-           tulburari de atentie si hiperactivitate etc
 
Evaluarea psihologica
Este un proces complex care implica utilizarea mai multor metode (teste proiective sau standardizate, interviul, observatia, jocul etc.) cu scopul de a obtine o imagine cat mai clara si obiectiva a diverselor aspecte investigate. In functie de scopul final al evaluarii psihologice, aceasta te ajuta sa te cunosti mai bine sau poate releva existenta unor probleme care daca sunt ignorate, pot conduce la izolare, conflicte cu sine si cu ceilalti, afectarea calitatii vietii.
 
Orientarea vocationala este un demers la care poti apela pentru a descoperi congruenta dintre trasaturile tale de personalitate si optiunile profesionale potential alese.
Orientarea vocationala implica identificarea  aptitudinilor, intereselor, competentelor prin proceduri metodologice specifice, realizarea profilelor vocationale si ulterior trasarea drumului profesional.


Curs valutar

16.07.2018

1 USD 3.9774
1 EUR 4.6550

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo