Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Istrati Danielapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Istrati DanielaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Balta Alba
Adresa: Str. Plutonier Petre Ionescu, nr. 4, bloc 6A, scara 2, apart. 101 (zona Nicolae Grigorescu)
Persoana contact: Psiholog Daniela Istrati
Telefon: 0721.939.405
Email: istratidaniela@yahoo.com
 
Psiholog Daniela Oana Istrati apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 14749, cu drept de libera practica in:
- Psihologie clinica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapie adleriana, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Istrati Daniela Oana este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B5473.
 
Fiecare persoana este unica. In incercarea de a face fata cat mai bine sarcinilor vietii, ne folosim de propriile resurse pentru a ajunge la scopurile noastre, constiente sau neconstiente. In acest proces avem nevoie de curaj si implicare. Felul in care actionam ne caracterizeaza. Mai exact, bagajul de informatii pe care l-am acumulat in familia de baza si pe care, ulterior, il vom dezvolta.
In cadrul intalnirilor terapeutice incercam sa intelegem si sa dam un sens actiunilor noastre, sa gasim solutii pentru diversele situatii cu care ne confruntam.
 
PrinSTIL  DE VIATA se intelege, in primul rand, orientarea unei persoane pe parcursul intregii sale existente. Conceptia despre sine si ceilalti, scopul fundamental al vietii, principiile cu care pleaca din familia de baza si pe care le foloseste pe tot parcursul vietii.

Servicii psihologice

Psihoterapie individuala
- Anxietate; atacuri de panica; adictii; abuz de substante; fobii
- Depresie
- Doliu; divort; separare; pierderea unei persoane apropiate
- Retragere din sfera vietii sociale
- Stima de sine scazuta
- Tulburari de alimentatie
Psihoterapie / Consiliere copii
Psihoterapie / Consiliere adolescenti
Psihoterapie de cuplu
Psihoterapie de familie
Psihoterapie de grup
Evaluare clinica
 
Scurta descriere a serviciilor
 
Psihoterapia individuala poate fi folositoare in diverse situatii, cum ar fi: anxietate, atacuri de panica, adictii, stres, pierdere si suferinta, depresie, stima de sine scazuta, probleme sexuale, tulburari de alimentatie etc. Incercam sa dam un sens evenimentelor din viata clientului. Impreuna cream situatii noi, cu o contributie benefica, folosindu-ne si dezvoltand resursele existente.
 
Psihoterapia / Consilierea copiilor ajuta la intelegerea comportamentelor copiilor. In functie de evenimentele cu care se confrunta zi de zi si de dinamica familiei,  putem actiona prin diverse solutii, abordand noi situatii. Incercam sa intelegem atat copiii, cat si parintii si sa aducem la suprafata tehnici de relationare constructive.
 
Psihoterapia /Consilierea adolescentilor ajuta la intelegerea comportamentelor adolescentilor in relatiile pe care acestia le dezvolta cu familia, adultii, prietenii etc.
Adolescenta, in sine, este o perioada a schimbarilor. Adolescentul se confrunta cu diverse situatii pe care nu le poate gestiona
intotdeauna in favoarea sa, fapt ce poate contribui la schimbarea atitudinii fata de membrii familiei, si nu numai. Putem interveni daca adolescentul prezinta modificari de comportament; are o frecventa scazuta la scoala sau are dificultati de invatare; face parte din diverse grupuri care nu au un efect benefic asupra dezvoltarii sale ulterioare; dezvolta adictii sau consuma diverse substante: alcool, droguri, tutun etc. De asemenea, orice alta situatie care implica atat adolescentul, cat si familia acestuia, poate fi abordata printr-un program personalizat.
 
Psihoterapia de cuplu. Cand discutam despre cuplu, ne gandim la doi parteneri care contribuie cu stiluri de viata diferite. Fiecare partener aduce cu sine propriul bagaj de experiente. In cadrul psihoterapiei de cuplu incercam sa gasim solutii pentru ca partenerii sa inteleaga si sa intampine impreuna cat mai bine situatiile si evenimentele care se ivesc,  folosind cat mai eficient propriile resurse: probleme emotionale, comunicare dificila, infidelitate, probleme sexuale etc.
 
In cadrul Psihoterapiei de familie incercam sa intelegem locul si rolul fiecarui membru: copii, parinti, bunici si alte rude/persoane. Pentru ca o familie implica relatii stranse intre membri, in cazul in care un singur membru al familiei intampina o situatie dificila, toata familia este afectata. In cadrul procesului psihoterapeutic, se cauta solutii optime pentru a face fata diverselor situatii din cadrul familiei. Totodata, parintii pot fi ajutati in intelegerea comportamentelor copiilor/adolescentilor.
 
In cadrul Psihoterapiei de grup sunt abordate anumite situatii, cum ar fi: abuz, depresie, divort, anorexie, dificultati de relationare, deces, etc, comune tuturor participantilor. Un grup include intre 4 si 6 persoane. Avantajele acestui tip de psihoterapie ar fi ca, pe langa discutia individuala dintre un singur client si terapeut, si celelalte persoane participante pot contribui cu un sfat, in vederea rezolvarii situatiei dificile. Se creeaza o coeziune a grupului, nevoia de a fi inteles si acceptat de catre ceilalti, sentimentul de apartenenta la grup. Aceste intalniri pot contribui la imbunatatirea aptitudinilor de socializare si relationare. 
 
Procesul terapeutic poate fi privit ca o calatorie interesanta spre cunoasterea de sine. Pe parcursul ei va voi fi alaturi in descoperirea cauzei situatiei nefavorabile. Impreuna vom aborda programe personalizate, cu scopul de a valorifica resursele existente deja  in fiecare dintre noi.
 
Va stau la dispozitie de luni pana duminica, cu programari telefonice sau prin e-mail. 
 
CURSURI  DE FORMARE  PROFESIONALA
 
Psihoterapeut Adlerian
Psiholog clinician
Licentiat in psihologie si sociologie
Membru in Colegiul Psihologilor din Romania (CPR)
 
-           Formare profesionala si dezvoltare personala in „Psihoterapia Adleriana”
-           Workshop „Instrumente muzicale neconventionale – Comunicare, pedagogie, terapie” formator  Hannes Heyne, muzician si pedagog
-           Workshop „Evaluare si interventii terapeutice in situatii de trauma”, formator Psihoterapeut Diana Lucia Vasile
-           Workshop „Amintirile timpurii, modalitate de e ajunge la scopurile noastre neconstiente” formator Gerhard Baumer, dipl. Psychology
-           Formare profesionala continua „Aspecte ale patologiei in procesul consilierii si psihoterapiei” formator Gerhard Baumer, dipl. Psychology
-           Workshop „Gasirea unei cai: despre pierdere, durere, doliu si impacare” formator Wes Wingett, Ph.D.
-           Workshop „Metafora ca si cheie a schimbarii’’ formator Mia Levitt Frank
-           Formare profesionala in „Psihoterapia adictiilor. Strategii de incurajare a autocontrolului la persoanele dependente” formator James Holder, M.A.
-           Conferinta Nationala Interdisciplinara dedicata depresiei „Impactul sindromului depresiv asupra pacientului si asupra societatii”, 23-24 mai 2014, Bucuresti
-           Congresul National Adlerian: „Abordarea adleriana in Romania – actualitate si perspectiva”   3-4 iulie 2014, Bucuresti
-           Workshop „Intelegerea copiilor si adolescentilor prin ilustratiile lor: o viziune adleriana” formator Wes Wingett, Ph.D.
-           Workshop „Cum sa devii un maestru psihoterapeut” formator Jon Carlson,Psy.D., Ed.D. , USA


Curs valutar

23.01.2017

1 EUR 4.4973
1 USD 4.1880

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2017 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo