Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Iliescu Alicepsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Iliescu AliceJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Floreasca
Adresa: Calea Floreasca nr.118, Sector 2, zona Parcul Cinematograf Floreasca
Persoana contact: Psiholog Alice Iliescu
Telefon: 0735.539.328
Email: contact@psihoinsight.ro
Website: http://www.psihoinsight.ro/despre-mine-2/
 
Psiholog, Psihoterapeut Iliescu Alice apare in Registrul Unic al Psihologilor, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 04601, cu drept de libera practica in:
-           Psihologie Clinica- atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
-           Psihoterapie Adleriana- atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
Cabinet Individual de Psihologie Iliescu Alice este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor - cu numarul de inregistrare 10B2066

Servicii psihologice

♦ Diagnostic si evaluare clinica psihologica
♦ Evaluarea psihologica a starii de sanatate mentala ca preconditie pentru desfasurarea unor activitati care impun prin lege examinarea psihologica.
♦ Evaluare psihologica cognitiva/comportamentala/subiectiv-emotionala.
♦ Evaluareapsihologica a personalitatii si a mecanismelor de coping/adaptare/defensive.
♦ Evaluarea psihologica a unor aspecte psihologice specifice cuplului, familiei sau altor grupuri;
♦ Evaluarea psihologica a contextului familial, profesional, social, economic, cultural in care se manifesta problemele psihologice;
♦ Evaluarea psihologica a gradului de discernamant al persoanelor.
♦ Evaluarea dezvoltarii psihologice.
♦ Interventie/asistenta psihologica
♦ Educatie psihologica pentru sanatate, promovarea sanatatii si a unui stil de viata sanatos.
♦ Interventii psihologice specifice pentru persoanele cu nevoi speciale.
♦ Consiliere psihologica si terapie suportiva.
♦ Consilierea psihologica in situatii de criza si asistenta bolnavilor in stadiul terminal.
♦ Optimizare si dezvoltare personala, autocunoastere.
♦ Terapii de scurta durata, focalizate pe problema, preventie tertiara, recuperare si reeducare (individuale, de grup, cuplu si familie).
♦ Terapii standard de relaxare si sugestive.
♦ Consiliere psihologica (ex. prin tehnici comportamentale) specifica obiectivelor medicale (ex. cresterea aderentei la tratament, modificarea stilului de viata, pregatire preoperatorie, preventie tertiara in cadrul bolilor cronice etc.).
♦ Managementul conflictului, mediere si negociere.
 
► Consilierea psihologica individuala
Poate fi utila celor care intimpina dificultati in urmatoarele situatii: pierdere, stres, abuz, anxietate, timiditate, stima de sine, atacuri de panica, depresie, fobii, adictii sau dependente, abuzul de substanse, managementul situatiilor de stres sau de criza, despartire sau divort, probleme sexuale, schimbari, lucru cu persoane dificile etc.
 
► Psihoterapie Individuala
Se adreseaza tuturor persoanelor (tineri si adulti) care au nevoie de sustinere  sau doresc sa faca schimbari importante in viata lor.
Clientii sunt incurajati sa isi depaseasca sentimentele de nesiguranta, sa isi dezvolte sentimente mai profunde de conectare,  sa isi redirectioneze dorinta de semnificatie in domenii mai benefice din punct de vedere social. Prin dialog socratic persoana este indrumata spre corectarea presupunerilor gresite, atitudinilor si comportamentelor legate de sine,de lume/ ceilalti. Cresterea increderii, mandriei si gratificarii conduc la o mai mare dorinta si capacitate de cooperare.
Incurajarea constanta stimuleaza clientii sa incerce ceaa ce initial li se parea imposibil.
Scopul psihoterapiei adleriene este inlocuirea auto- protectiei, auto- imbunatatirii si auto- indulgentei exagerate cu contributii sociale curajoase.
Psihoterapia adleriana clasica, ca forma de psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu si familiala si psihoterapie scurta are principii asemanatoare.
 
► Dezvoltare Personala
Implica transformare! Uneori este vorba despre transformarea altor persoane sau despre schimbarea mediului exterior pentru a ne imbunatati sentimentele sau conditiile in care traim. De cele mai multe ori insa este vorba in primul rand despre transformari la nivelul propriului comportament, al sentimentelor, abilitatilor, gandurilor sau proceselor inconstiente proprii. Dezvoltarea personala este un proces complex de evolutie si crestere personala care se bazeaza pe autocunoastere, pe dezvoltarea unui sistem clar la nivel identitar, descoperirea limitelor si blocajelor, consolidarea increderii si a stimei de sine, rezolvarea sau restructurerea conflictelor intrapsihice, precum si pentru diminuarea sau eliminarea unor simptome. Prin procesul de dezvoltare personala se obtin beneficii majore pentru atingerea unor zone de echilibru si de optimizare in care devenim congruenti cu noi insine
Domeniul dezvoltarii personale este cel care va ofera modalitati de realizare a scopului vostru de a va dezvolta. El va aduce la indemana instrumente utile si experienta celor care le-au creat
 
Te pot ajuta:
• Sa te cunosti pe tine insuti, sa iti faci o autoanaliza obiectiva, sa fii sincer si onest cu tine, sa stii ce poti sa astepti de la tine si ce nu poti, sa stii cine esti, cu adevarat.
• Sa intelegi ce ti se intampla si de ce ti s-au intamplat anumite lucruri tocmai tie.
• Sa evaluezi obiectiv situatia in care te gasesti.
• Sa vezi care sunt cauzele suferintei tale.
• Sa-ti exprimi suferinta, sa te confrunti cu ea, sa-i dai un sens si apoi sa mergi mai departe.
• Sa exprimi, fara constrangeri, lucruri pe care ti-a fost greu sa le spui sau pe care le-ai negat.
• Sa analizezi si sa gasesti modalitati noi de a rezolva situatia in care te gasesti fiind ajutat si sustinut profesionist in acest proces.
• Sa iei cea mai buna decizie in situatia data.
• Sa gasesti in tine resursele interioare si abilitatile personale pentru a iesi din dificultatea in care te gasesti, mai puternic si mai echilibrat.
• Sa te impaci cu tine insuti, cu trecutul, prezentul si viitorul tau.
• Sa dobandesti siguranta de sine, pace si liniste interioara.
• Sa-ti cunosti nevoile si sa inveti sa ti le exprimi intr-un mod eficient, tinand cont si de nevoile celor din jurul tau.
• Sa te dezvolti personal si spiritual, sa construiesti o imagine de sine pozitiva si sanatoasa.
• Sa ai relatii bune cu oamenii din viata ta, sa initiezi, sa construiesti si sa pastrezi relatii calde si armonioase cu oamenii din jur.
• Sa dobandesti strategii noi de a face fata provocarilor vietii si de a avea succes in plan personal, familial, profesional si social.
• Sa-ti gasesti locul si rostul tau in lume si sa te bucuri de o viata implinita.
 
“Psihoinsight” sau psihologia iliminarii- reprezinta intelegerea stilului vietii,
a scopurilor propriului comportament si al celor de langa noi, constientizarea  convingerilor care interfereaza cu dezvoltarea.
 La Ψinsight se poate ajunge prin analiza discutiilor, amintirilor timpurii, viselor, fanteziilor, patternurilor comportamentale, simptomelor sau a interactiunilor terapeut – pacient etc.
 
Ce tipuri de terapie iti pot oferi:
Terapie Individuala: 70 de minute sedinta/ 200.00 Ron
Terapie de Cuplu: 90 de minute sedinta/ 250 Ron
 
Despre mine
“Trei pasiuni simple, dar extrem de puternice, mi-au guvernat viata: nevoia de iubire, setea de cunoastere si compasiunea pentru suferintele  omenirii.”
Alice Iliescu, Psiholog Clinician  si Psihoterapeut Adlerian Autonom–  peste 10 ani de experienta in domeniul psihologiei


Curs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2020 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo