Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Gavrila Delia Ioanapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Gavrila Delia IoanaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Aleea Banul Udrea, nr. 2
Persoana contact: Psiholog Delia Gavrila
Telefon: 0735.520.121
Email: deliaioanagavrila@gmail.com
 
Psiholog Delia Ioana Gavrilă apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 17738, cu drept de libera practica in:
- Psihopedagogie speciala, atestat de Comisia de Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Vocationala
 
Cabinet Individual de Psihologie Gavrilă Delia Ioana este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B6038.
 
As spune ca psihopedagogia speciala este stiinta si arta care, prin intermediul actiunilor recuperativ-educative urmareste atingerea potentialului uman existent pentru integrarea deplina in societate a persoanelor in dificultate. Sau, mai scurt, “Sa-i ajutam iubindu-i”, acceptandu-i, intelegandu-i.
Cred ca putem atinge dezideratul psihopedagogiei speciale doar invatandu-i sa se iubeasca, sa iubeasca lumea, sa o inteleaga, sa fie parte din ea, sa aiba un cuvant de spus. Si cum altfel pot face acest lucru, daca nu prin joc, experimentand, simtind, actionand, prin expresie, fie ea prin cuvinte, gesturi, culoare sau orice are copilul la indemana, invatand, toate facute pas cu pas, construindu-se caramida cu caramida o personalitate eficienta, matura ce lupta pentru societatea sa perfecta.
Orice copil vine pe lume cu o misiune, un scop, vine sa ajute lumea intr-un anumit fel. Misiunea terapeutului este sa il ajute sa construiasca o punte intre el si lumea exterioara, astfel incat el sa se deszvolte la intregul sau potential, sa poata beneficia de toate informatiile.
Scopul terapiei este acela de a invata copilul sa fie independent, sa se exprime corect, sa isi cunoasca propria valoare si sa aiba incredere in fortele proprii.
Insa, aceste obiective nu pot fi atinse daca familia si terapeutul nu formeaza o echipa, este esential ca parintii sa se implice activ in procesul terapeutic pentru a avea rezultate.

Servicii psihologice

•           Logopedie
•           Terapie ocupationala si stimulare senzoriala
•           Terapie educationala complexa si integrata (dificultati de concentrare, diverse deficiente, hiperactivitate psiho-motorie, ADHD, tulburari pervazive de dezvoltare-tulburari de spectrul autist, intarziere in dezvoltare, deficienta mintala, sindroame, deficiente asociate) – unde accentul cade pe unicitatea fiecarui copil, pe nevoile sale, imbinanad  elementele terapiei “clasice” (ABA), teoriile clasice ale invatarii, elemente de terapie alternativa.
•           Consiliere pentru parinti (Parenting)
•           Grupuri de dezvoltare personala
 
Terapie axata pe nevoile copilului
Fiecare copil este diferit, are nevoi diferite si fiecare tip de terapie se adreseaza unui sector, intr-un anumit fel. Eu vin cu o alta abordare, diferita de cea clasica: imbinarea mai multor elemente de terapie pentru a putea beneficia de avantajele lor, pentru ca fiecare copil sa redescopere bucuria de a invata, de a descoperi jucandu-se si de a se juca invatand.Astfel, voi imbina elemente de terapia ABA, logopedie, terapie ocupationala si stimulare senzoriala, stimulare cognitiva (pregatire pentru scoala), dezvoltarea comunicarii sociale prin joc si arta, imbinand teoriile clasice ale invatarii cu cele mai noi abordari psihologice.
Cui se adreseaza acest tip de terapie?
Se adreseaza oricarui copil cu cerinte educationale speciale (tulburari de spectru autist, deficienta mintala, ADHD, agitatie psiho-motrica, tulburari de invatare, Sindromul Down sau alte sindroame ale deficientei de intelect etc.)
 
Pret: 60 lei sedinta de 50 de minute
 
Acreditari:
•           Atestat de libera practica, specialitatea Psihopedagogie speciala (Psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala), practicant autonom, eliberat de Colegiul Psihologilor din Romanaia (2015);
•           Curs de formare continua, „TEHNICI DE PSIHOTERAPIE COGNITIV COMPORTAMENTALA SI ANALIZA COMPORTAMENTALA APLICATA IN TULBURĂRILE DE SPECTRU AUTIST”
•           Consilier pentru dezvoltare personala (cod COR 242324);
•           Participare la cursul Snoezelen – Base Module;
•           Absolventa a cursului de limbaj al semnelor Signalong, sustinut de Vicki Pearson;
•           Lucrator prin arte combinate, formare, Bacau;
•           Master in Terapia logopedica in procesele de comunicare, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, UB;
•           Licentiata in Psihopedagogie speciala, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, UB.


Curs valutar

26.05.2017

1 EUR 4.5573
1 USD 4.0641

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2017 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo