Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet individual de psihologie - Constantinescu Iosefinapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet individual de psihologie - Constantinescu IosefinaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str. Turnu Magurele, nr. 7, sector 4
Persoana contact: Psiholog Iosefina Constantinescu
Telefon: 0722.757.930
Email: iosefina_cabinet@yahoo.com
 
 
Psiholog Violeta Iosefina Constantinescu apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 02253, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie experientiala si a unificarii centrata pe adult-copil-cuplu-familie, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Consiliere psihologica - evaluarea si consilierea experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Constantinescu Violeta Iosefina este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B0461.

Servicii psihologice

Consilere psihologica
Psihoterapie individuala si de grup
 
Serviciile oferite  se adreseaza copiilor si familiei, adultilor prin terapii individuale, de cuplu si de grup.
 
Aspecte  situationale ce necesita  consiliere sau terapie, reflectate in dezechilibrarea vietii copiilor si a familiei:
  • problematici ale comunicarii (cu familia, profesorii, colegii)
  • absenteism scolar si dezinteres temporar fata de invatatura, indiferenta si lipsa colaborarii
  • sociabilitate scazuta
  • comportamente inadaptative: absenteism, fuga de acasa, furt, neascultarea parintilor si cadrelor didactice, opozitionism, agresivitate verbala si fizica in familie si fata de colegi si profesori
  • conflicte si neintelegeri cu familia, colegii si prietenii
  • dependente de substante narcotice, fumat si alte adictiii
  • insomnii, vise neplacute,  cosmaruri si dereglari ale sisitemului digestiv, neuro-vegetativ, stari de panica, enuresis etc.
Imperios necesar in abordarea completa a simptomatologiei copiilor este colaborarea si sprijinul familiei si terapiile multiple de familie, cu participarea membrilor acesteia in rezolvarea si redimensionarea echilibrului familial.
 
Terapii individuale de cuplu pentru situatiile de impas existential, disfunctii relationale si sexuale, gelozie, depart si abandon familial, iminenta de divort.
 
Terapii individuale adresate adultilor privind problematici existentiale, disfunctii parteneriale si ale vietii sexuale, inadaptare sociala si profesionala, evenimente traumatizante (doliu, despartire, divort), adictii (alcoolism, dependenta de droguri si alte substante), atacuri de panica, depresie, anxietate.
Consilierea si psihoterapia individuala si de grup se adreseaza in special oamenilor NORMALI (dar nu numai, ci si celor cu deficiente psihice ce  pot beneficia de terapie), celor care trec prin perioade dezechilibrante ale vietii, prin impas existential  fara de care nu ar putea evoluat ulterior.
Scopul consilierii si psihoterapiei este de a echilibra psihicul, de a gasi solutii viabile tipului de personalititate, structurilor interne, prin cresterea nivelului de constientizare si  autocunoastere, accesarea resurselor existente si redescoperirea potentialului creator. Toate acestea necesita lucrul in echipa cu terapeutul, o relatie suportiva si sustinatoare cu clientul, responsabilitatea efectuarii sedintelor programate, confidentialitate si atitudine nonjudecativa. 
Dorinta de a avea o viata echilibrata si armonioasa, efortul si perseverenta pot duce la schimbare si succes personal
 
Programarile se fac telefonic de luni pana vineri intre orele 9.00 – 19.00 si sambata intre 09.00 – 12.00.
Daca se fac programari prin e-mail, confirmarea sau anularea se va face cu minim 8 ore inainte, telefonic sau electronic, pe mail.


Articole publicate pe DespreSuflet:

Cursuri dezvoltare personala
     Grup de art terapie pentru copii


Curs valutar

23.01.2024

1 EUR 4.9767
1 USD 4.5780

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2024 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo