Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Constantinescu Georgetapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Constantinescu GeorgetaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Pipera-Voluntari
Adresa: Str. Emil Racovita, nr. 70, vila 1C
Persoana contact: Psiholog Georgeta Constantinescu
Telefon: 0744.552.440
Email: gileana013@gmail.com
 
Psiholog Georgeta Ileana Constantinescu apare in Registrul Unic al Psihologilor, partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 08308, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie cognitiv cognitiv-comportamentala, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie

Cabinet Individual de Psihologie Constantinescu Georgeta este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si apare in Registrul Unic al Psihologilor partea a II-a cu numarul de inregistrare 10B5266.

Cine sunt eu, psihologul si medicul Georgeta Constantinescu?
Sunt un om care dintotdeauna mi-am dorit sa ajut alti oameni si sa le alin suferinta, motiv pentru care am ales de la inceput profesia de medic. Am lucrat multi ani si inca mai lucrez ca medic infectionist intr-un renumit spital bucurestean. Acest lucru mi-a adus multe satisfactii, deoarece am putut ajuta oamenii sa-si recapete sanatatea.
Pe parcursul desfasurarii activitatii mele, mi-am dat seama ca numeroase boli au de fapt la baza o serie de suferinte psihice care distorsioneaza viziunea asupra unei vieti echilibrate.
Am observat ca o serie de evenimente oarecum firesti ale vietii precum un esec profesional, iesirea dintr-o relatie, pierderea unei persoane dragi ne pot face incapabili de a ne mai continua viata in mod normal si firesc.
Atunci am ales sa patrund mai mult si sa cunosc componenta psihica si emotionala a diferitelor tulburari, a diferitelor boli.
Am inteles ca rolul medicului este sa vindece trupul si tulburarile fizice, iar rolul psihologului este sa vindece sufletul cu tot ce tine de trairi, emotii, frustrari, dezamagiri.
Dupa ce am terminat Facultatea de Psihologie si Masterul in Psihoterapii Cognitiv Comportamentale, incepand sa practic psihoterapia, am avut revelatia intelegerii ca restabilirea stimei de sine, a valorii personale si a schimbarii perspectivei de viata, poate atrage dupa sine echilibrul si insanatosirea si pe plan fizic.
In activitatea mea medicala lucrez mult cu copii si astfel am constatat ca acestia sunt cei mai expusi si afectati de comportamentul adultilor, de stresul zilnic la care acestia sunt expusi.
Am observat ca evolutia bolilor la acesti copii este mult mai grava in prezenta unor parinti stresati si cu multe probleme de viata si indiferent de tratamentul medical aplicat, componenta lor psihica isi spune cuvantul. Doar o rezolvare a problemelor psihice va duce la o evolutie favorabila a bolii.
De cele mai multe ori este necesar ca in astfel de cazuri sa lucram in paralel si cu ceilalti membrii ai familiei pentru crearea unui spatiu psihologic armonios.
Oricare ar fi problemele cu care va confruntati, important este sa stiti ca intotdeauna puteti cere ajutor si pentru asta ma aflu eu aici. Sunt convinsa ca impreuna  putem gasi raspunsuri si solutii la multe din problemele care va framanta.
Fericirea este o stare de spirit pe care o dorim cu totii. Eu am ales sa va sustin pentru a va recapata increderea ca meritati si ca puteti ajunge sa o traiti din plin.

"Ajutorul nu se da decat cerut"
"Cel mai important in viata este cum te vezi tu! Nu cum te vad ceilalti"
"Personalitatea incepe in momentul in care incetezi sa te compari."

                                            (Karl Lagerfeld)

Servicii psihologice

***PSIHOTERAPIE ONLINE PRIN INTERMEDIUL SKYPE SI WHATSAPP, CU PROGRAMARE TELEFONICA!***
 
Psihoterapie individuala - diagnostic si interventie terapeutica (anxietate, fobii, atacuri de panica, dificultati de comunicare, depresie, divort, pierderea unei persoane dragi.)
Psihoterapie de cuplu - (orice problema aparuta in relatia de cuplu)
Psihoterapie sistemica - Cuplu, familie, copil (cand sunt implicati in egala masura cei doi parinti, copilul si alti uneori si alti membrii ai familiei)
Consiliere psihologica
 
 
Psihoterapia individuala are ca scop imbunatatirea functionarii individului in diferite situatii. Va astept atunci cand:
⇒ sunteti tristi, nelinistiti,, plangeti usor, nu va mai puteti concentra, nu va mai bucurati de nimic, nu mai sperati la ceva bun in viitor;
⇒ aveti palpitatii, senzatie de sufocare, tremuraturi, ameteala, senzatie de lesin, teama ca o sa muriti, pentru care nu s-a gasit o cauza organica;
⇒ nu puteti dormi;
⇒ va e teama sa iesiti singuri pe strada, in aglomeratie, sa mergeti cu metroul, de teama ca s-ar putea sa lesinati si sa muriti;
⇒ ati pierdut pe cineva drag (divort, despartire, deces);
⇒ ti-e teama sa vorbesti in public, ti-e teama sa iei masa in oras sau sa mergi la petreceri;
⇒ nu ai incredere in tine si stima de sine e scazuta;
⇒ nu poti spune "Nu" la diverse solicitari;
⇒ ori de cate ori nu poti face fata singur problemelor de viata;
 
Psihoterapia de cuplu - este utila atunci cand in cuplu apar dificultati de relationare, asteptari nerealiste, lipsa respectului reciproc. Intervin in cuplu 2 persoane cu perceptii diferite despre sine si despre celalalt, despre viata, iar cei 2 parteneri se comporta ca 2 straini.
 
Psihoterapia sistemica - cuplu, familie, copil - poate sa va ajute cand apar tulburari in care sunt implicati atat copiii cat si parintii, uneori si alti membrii ai familiei, astfel ca intraga familie este afectata. Terapia trebuie sa ghideze la intelegerea nevoilor copilului, a comportamentului copilului si la modul in care intreaga familie va trebui sa schimbe ceva pentru a gasi solutii de a rezolva problemele si situatiile conflictuale aparute in familie.
 
Psihoterapia online - daca esti in alt oras sau ai un program incarcat si terapia traditionala nu iti este accesibila, psihoterapia online este o alternativa eficienta, privata si viabila.
 
Terapia prin dans care foloseste ca tehnica dansul atat in terapia individuala cat si in terapia de cuplu. Se cunosc beneficiile pe care le aduce dansul, atat pentru sanatate cat si pentru starea psihica: reduce depresia, diminueaza atacurile de panica si starile de anxietate. De asemenea, intarzie fenomenul de imbatranire, imbunatateste memoria.
 
Vreau sa va spun ca  nimeni nu trbuie sa se resemneze, exista intotdeauna o solutie si de aceea va astept si va multumesc.
 
Nu uitati!
"Cand o usa se inchide, alta se deschide. Dar adesea ne uitam cu atata jind la cea inchisa incat nu o vedem pe cea care tocmai s-a deschis." (Graham Bell)
 
Georgeta Ileana Constantinescu
• Medic primar specialitatea Boli Infectioase
• Licentiata in Psihologie
• Master in Terapii Cognitiv- Comportamentale
• Formare in Terapie Sistemica Cuplu, Copil,Familie
• Atestat de libera practica in Psihoterapie Cognitiv- Comportamentala
• Atestat de libera practica in Psihologie Clinica
• Membru in Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 08308
• Cursuri de Formare Profesionala:
     "Disfunctionalitatea maritala si familiala"
     "Actualitati terapeutice in tratamentul depresiei"
     "Sindromul burnout - ce este in spatele acestei suferinte?"
     "Psihoterapia integrativa. O abordare prin dans si miscare"
     "Adulterul - Vindecarea si reconectarea partenerilor dupa o relatie extraconjugala"


Curs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2022 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo