Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Comisel Mihaelapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Comisel MihaelaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str. Alba, nr. 12 (Piata Regina Maria, Rond Cosbuc, tramvai 32)
Persoana contact: Psiholog Mihaela Comisel
Telefon: 0721.782.889
Telefon: 0213.122.918
Email: mcomisel_58@yahoo.com
Email: mihaelacomisel@gmail.com
 
 
Psiholog Mihaela Comişel apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 11187, cu atestare in:
- Psihoterapie integrativa, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapie cognitiv-comportamentala, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapie familiala, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Comişel Mihaela este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B2769.
 
Totul poate fi si altfel- A. Adler

Servicii psihologice

- psihoterapie cognitiv-comportamentala
- psihoterapie integrativa
- psihoterapie de cuplu si familie
- consiliere psihologica
- psihoterapie individuala
- psihoterapie de familie
 
Despre psihoterapie
Psihoterapia este un proces de asistenta psihologica care are ca scop diminuarea sau eliminarea unor simptome, precum si reechilibrarea personalitatii in functie de unicitatea fiecarei persoane.
Psihoterapia are ca scop investigarea si intelegerea naturii conflictelor psihice care nu se poate realiza decat pe baza unei relatii interpersonale de calitate intre client si psihoterapeut.
Prin abordarea integrativa a psihoterapiei, clientul este prvit in complexitatea si unicitatea lui, unificand nivelele lui afective, comportamentale, cognitive, spirtuale si corporale astfel incat strategia psihoterapeutica sa fie una personalizata.
Totul in psihoterapie este sub umbrela confidentialitatii, exceptie facand situatiile in care siguranta pacientului sau ale altor persoane este pusa sub pericol si exista necesitatea imperioasa a informarii psihiatrului, a medicului de familie sau a persoanelor apropiate clientului, dar si in acest caz, sunt informatii care se vor transmite doar respectand protocolul incheiat cu clientul.
 
Cum iti dai seama ca ai nevoie de psihoterapie (ajutor de specialitate)?
De obicei, persoanele aflate in aceste cazuri sunt in prima faza confuze, adica au incercat sa vada cum s-au descurcat si alte persoane in situatiile lor, au vorbit probabil cu familia sau cu prietenii, sau pur si simplu au dus pe picioare suferinta lor ascunzandu-se de cei din jur.
Cand suferinta nu inceteaza si devine invalidanta pentru functionarea ta acasa sau in societate, cand simti ca nu mai poti sa finalizezi nici un lucru, sau tristetea si grijile te coplesesc fara motiv si fara putinta de a le face fata, este cazul sa apelezi la un ajutor de specialitate, la psihoterapie, trecand peste toate prejudecatile de genul „sunt nebun daca ma duc la terapie?!; ce or sa zica ceilalti?; am sa ma fac de rusine! etc”. Nimic din toatea astea nu trebuie sa te opreasca, si cel mai important lucru pe care poti sa il faci in prima faza este sa constientizezi problemele tale si sa gasesti forta si curajul sa vii, pentru ca odata facut acest pas, va veni al doilea si apoi al treilea si uite asa esti deja pe drumul vindecarii tale.
Asa cum mergi la medic pentru o problema fizica, asa trebuie sa procedezi si pentru o problema psihica, sufletul tau merita la fel de multa atentie, ele coabiteaza in acelasi corp si se influenteaza unele pe altele.
 
Ce nu este si ce este un psihoaterapeut?
Un psiholog nu este un psihiatru, nu este homeopat, astrolog, vrajitor, preot, medic, asistent social, nu este un vecin sau un prieten care-ti vorbeste din experienta lui, el este o persoana care are o formare universitara si post universitara (master), este membru al Colegilor Psihologilor, din partea caruia a primit certificate de atestare, este o personana care are mai multe formari si acreditari la activ, cu investitii financiare si de timp in formarea sa profesionala, este o persoana dedicata muncii sale si mai ales este o persoana care vrea si poate sa te ajute cu conditia sa vrei sa fii ajutat.
 
Cine apeleaza la terapie?
Sunt persoane care investesc in dezvoltarea lor ca oameni de calitate, sunt mistuite de dorinta de a cunoaste si mai ales de a se cunoaste pe sine, care simt ca au resurse inca neexploatate.
Poti fi o persoana care functioneza bine, dar care vrea mai mult de la viata. Prin psihoterapie poti accesa noi deschideri dezvoltandu-te personal.
Poti fi o persoana care simte ca are o problema!
Ai niste framantari pe care nu ti le poti explica si pe care vrei sa ti le rezolvi, esti o persoana care nu mai functioneza eficient ca alta data, esti coplesita de trairi neintelese pentru tine. In sfarsit, esti o persoana careia ii pasa de sine, care vrea sa evolueze si care vrea sa functioneze bine.
Apelezi la terapie atunci cand:
- esti trist, depresiv si nu mai vezi nici o iesire din problemele tale,
- esti coplesit de ganduri, neliniste si frici nejustificate,
- esti confuz, ai stari care alterneaza si nu-ti gasesti echilibrul,
- ti-ai pierdut increderea in tine, simti ca nu mai ai repere, te simti abandonat de cei din jur,
- te simti respins, nefolositor, inadecvat,
- ai analizele medicale bune dar tu continui sa ai ameteli, sa simti ca te sufoci, ca-ti bate inima
   prea puternic si neregulat, ca te trec toate transpiratiile si te simti mai tot timpul rau,
- ai relatii proaste cu cei din jur sau te-ai retras intr-o carapace fara putinta de comunicare,
- simti o timiditate sufocanta si intri in panica atunci cand trebuie sa vorbesti sau sa fii in multime,
- ai pierdut pe cineva drag sau ai trecut printr-un divort, o separare sau o pierdere,
- consideri ca viata ta sexuala s-a incheiat, sau nu-ti mai gasesti placerea,
- ai insomnii si te trezesti mai obosit decat la culcare,
- nu reusesti sa-ti gestionezi pulsiunile (pentru jocuri, adictii, ticuri),
-ai tot felulul de fobii si frici carora nu le faci fata etc.
 
Arii de competenta:
Tehnici cognitiv comportamentale, tehnici de hipnoza clinica ericksoniana, elemente de psihoterapie analitica, tehnici de psihosomato-terapie, terapie corporala, terapie corporala, gestalt-terapie , programare neurolingvistica, tulburarea stimei de sine, complexe de inferioritate, emotivitate, depresie
 
Membra a Colegiului de Psihologie din Romania


Articole publicate pe DespreSuflet:

Optimizare
     Problematicile femeilor de 50 de ani


Curs valutar

06.12.2023

1 EUR 4.9681
1 USD 4.6029

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2023 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo