Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Ciornei Iuliapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Ciornei IuliaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Piata Universitatii
Adresa: str. George Vraca, nr. 7
Persoana contact: Psiholog Iulia Ciornei
Telefon: 0755.191.265
Email: iulia.ciornei@gmail.com
 
Psiholog Iulia Ciornei apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 17559, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie adleriana, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Ciornei Iulia este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B6109.
 
Membra a Colegiului Psihologilor din Romania
 
Ma fascineaza natura umana, unicitatea fiecarei persoane si capacitatile naturale cu care vine pe lume, resursele interioare si felul in care sunt activate pentru a ajunge la echilibrul emotional si la armonie interioara prin regasirea de sine, la o viata implinita.

Servicii psihologice

Practic cu profesionalism si caldura o psihoterapie a incurajarii, impreuna cu pacientul ma concentrez pe calitatile personale si ma intereseaza sa descopar logica privata a fiecaruia, sa inteleg ce face persoana si la ce ii foloseste, dincolo de ideile si convingerile acumulate de-a lungul vietii.

Serviciile se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, celor care simt ca au nevoie de sprijin in fata unor dificultati precum stima de sine redusa, furie, stari de depresie, anxietate, atacuri de panica, stres, separare, fobii, adictii, diverse provocari in cuplu sau familie. De asemenea, celor care doresc dezvoltare personala, care tintesc sa-si imbogateasca viata personala, sa-si imbunatateasca relatiile interpersonale si performantele profesionale. Sesiunile se desfasoara individual, de cuplu sau in familie.


Curs valutar

26.09.2017

1 EUR 4.5990
1 USD 3.8912

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2017 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo