Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Ciornei Iuliapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Ciornei IuliaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Piata Universitatii
Adresa: str. George Vraca
Persoana contact: Psiholog Iulia Ciornei
Telefon: 0755.191.265
Email: iulia.ciornei@gmail.com
 
Psiholog Iulia Ciornei apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 17559, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie adleriana, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Ciornei Iulia este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B6109.
 
Membra a Colegiului Psihologilor din Romania
 
Practic psihoterapia adleriana, adica ma intereseaza sa descopar, impreuna cu clientul, logica lui privata, sa inteleg ce face, de ce face si la ce ii foloseste, dincolo de ideile si convingerile stranse de-a lungul vietii. Ma intereseaza sa descopar scopul comportamentului pentru a trata cauza lui si nu doar efectul. Pentru ca in final clientul sa devina propriul terapeut insusindu-si tehnicile prin care isi poate reorganiza singur gandurile pe viitor, caci "totul poate fi si altfel", dupa cum spunea Alfred Adler. Nu conteaza atat istoria pe care o avem, ci ceea ce facem cu ea, felul in care ne raportam la evenimentele din jurul nostru.

Servicii psihologice

► Serviciile se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, celor care se simt coplesiti si simt ca au nevoie de sprijin, de incurajare in fata unor dificultati cum ar fi:
• stari de depresie, anxietate si atacuri de panica,
• fobii, ticuri,
• stres, disconfort,
• experiente traumatice (separare, durere, doliu),
• adictii (alcool, tutun, jocuri de noroc, droguri, medicamente, mancare),
• stima de sine scazuta,
• furie, agresivitate, nervozitate - gestionarea emotiilor,
• probleme de relationare si comunicare,
• afectiuni somatice cu cauza psihica.
 
► Daca te confrunti cu infidelitate, gelozie, indecizii, insomnii, izolare, probleme scolare precum si alte diverse provocari in cuplu/familie sau la locul de munca.
 
► De asemenea, celor care doresc dezvoltare personala, care tintesc sa-si imbogateasca viata personala, sa-si imbunatateasca relatiile interpersonale, performantele profesionale, adica sa creasca calitatea vietii in toate ariile sale.
 
► Sesiunile se desfasoara:
• individual, unde intalnirea presupune raport de unu la unu intre client si psihoterapeut,
• in familie/de cuplu, in care clientul este familia/cuplul, relatia dintre membrii familiei/partenerii cuplului si mai putin experientele individuale ale persoanelor ce alcatuiesc familia sau formeaza cuplul.
 
► Daca aveti nevoie sa fiti ascultat, acceptat, inteles si ghidat in deplina confidentialitate, fara judecati si prejudecati va astept in cabinetul meu sa discutam ce va preocupa.


Curs valutar

23.01.2024

1 EUR 4.9767
1 USD 4.5780

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2024 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo