
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str. Laptari Tei nr. 2, bl. 1, parter, sector 2
Adresa 2:
Persoana contact: Psiholog Catalina Buzdugan
Telefon: 0729.095.199
Email:
catalina.buzdugan@gmail.comEmail:
recuperare.neurocognitiva@gmail.comWebsite:
http://www.rebrain.ro
► Psiholog Cătălina Buzdugan apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 11026, cu atestare in:
⇒Psihologie clinica, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
⇒Psihoterapie - Hipnoza clinica si terapie ericksoniana, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
► Cabinet Individual de Psihologie Buzdugan Cătălina este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B3845.
♦ In colaborare cu Centrul Medical Vademecum oferim servicii decontate CASMB (evaluare clinica si consiliere psihologica). Adresa: Str. Laptari Tei nr. 2, bl. 1, parter, sector 2; tel: 021.240.23.29.
» Campanii de evaluare gratuita a memoriei, in prima zi de luni din fiecare luna pentru persoanele cu varste cuprinse intre 45-79 ani, pe baza de programare in prealabil.
» Sesiuni de consiliere psihologica pentru persoane cu B. Parkinson, sesiuni individuale (4 sedinte/luna/50 minute - 500 lei), sesiuni de suport de grup - 5 persoane, 4 sedinte pe luna/ 2 ore, pe baza de abonament/ 350 lei de persoana).
» Sesiuni de suport de grup (apartinatori persoane cu B. Alzheimer sau B.Parkinson - 5 persoane, 4 sedinte pe luna/ 2 ore, pe baza de abonament/ 350 lei de persoana).
» Stimulare cognitiva - metoda Feuerstein si program abilitati cognitive - ReCOG pentru persoanele cu tulburare cognitiva usoara, b. Alzheimer forma moderata si tulburare cognitiva asociata B. Parkinson sau secundara AVC, 6 sesiuni pe luna a cate 4-5 persoane pe grup, 2 ore pe baza de abonament lunar. 750 lei de persoana.
♦ In cadrul cabinetului, prin intermediul unei echipe multidisciplinare, sunt oferite servicii de psihiatrie si psihoterapie tuturor categorillor de varsta: adulti, varstnici, copii si adolescenti.
Aceste servicii sunt oferite atat individual, cat si in cadrul grupurilor (terapie de familie, terapie de cuplu). Sub forma atelierelor de informare si suport pe diferite teme, se ofera consilere si apartinatorilor.
► Psihodiagnostic si Evaluare Clinica
> evaluarea coeficientului de inteligenta QI
> evaluarea personalitatii
> evaluare pentru Comisia de Handicap
> evaluare depresie Geriatrica
> evaluare Boala Alzheimer
> evaluare psihiatrica
► Psihoterapie – terapie individuala, de cuplu, de familie, de grup
Probleme psihologice abordate se refera la:
> tulburari de anxietate (fobii simple si sociale, panica, anxietate generalizata, stres acut si/sau postraumatic). In cazul tulburarilor de anxietate oferim unul dintre cele mai inovatoare sisteme de consilere online.
> tulburari afective (tulburari depresive)
> tulburari ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie, obezitate)
> tulburari sexuale, tulburari de adaptare, tulburari de personalitate
> tulburari legate de substanta (ex. alcolism, consum de droguri etc.)
> tulburare de atentie si deficit atentional (ADHD)
In colaborare cu o echipa multidisciplinara sunt abordate si tulburarile psihosomatice care implica in etiopatogeneza factori psihologici (intestin iritabil, durere cronica ), alte conditii medicale ( pregatirea psihologica preoperatorie pentru interventii chirurgicale si recuperarea postoperatorie).
► Consiliere Psihologica/ Coaching Personal
> dezvoltare personala, negociere, rezolvare de probleme, negociere/managementul conflictului, managementul timpului si al stresului, tehnici de autocontrol emotional si comportamental.
► Recuperare Neurocognitiva
In cadrul acestui serviciu oferit ne adresam persoanelor care: au suferit un accident vascular cerebral (AVC); au suferit leziuni cerebrale; au debut de dementa sau Boala Alzheimer ; au deficit de atentie si/sau memorie, copii sau adulti cu ADHD.
In cadrul cabinetului am dezvoltat si dezvoltam in mod continuu programe complexe de recuperare care vizeaza dezvoltarea capacitatilor cognitive (capacitatea de concentrare a atentiei si fluidizarea acestui proces, flexibilitatea gandirii si rezolvarii de probleme, dezvoltarea capacitatii de memorare si invatare).