Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Dan Janapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Dan JanaJudet: Braila
Localitate: Braila
Adresa: Str. Poet Mihu Dragomir, nr. 11, bloc 11, scara 2, apartament 20
Persoana contact: Psiholog Jana Dan
Telefon: 0744.399.006
Email: jana.dan24@gmail.com
Website: http://www.janadan.ro
 
Psiholog Jana Dan apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 12196, cu drept de libera practica in:
- Psihologie clinica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapie sistemica de familie si cuplu, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Consiliere psihologica sistemica de familie si cuplu, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Dan Jana este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 1BR2800.
 
Te intrebi, desigur, in fata cui iti vei deschide sufletul, in fata cui iti vei dezvalui cele mai adanci trairi, framantari.
Sunt Jana Dan, am 55 de ani, sunt sotie si mama, profesez ca psiholog clinician autonom, psihoterapeut sistemic de familie si cuplu, consilier psihologic sistemic in terapia de familie si cuplu in practica privata.
Relatia mea cu tine incepe in interiorul meu, te ascult, te aud chiar si dincolo de ce nu reusesti sa-mi spui, deoarece scopul meu e sa te inteleg. Sunt aici, pregatita sa te ajut sa devii constient de ce ai nevoie pentru a-ti sustine procesul de vindecare.
Permite-mi doar sa fiu calauza ta – va fi un drum pe parcursul caruia eu te asigur de implicarea mea totala. Daca accepti sa te implici in aceeasi masura, succesul este asigurat.
Stiu cum sa-ti fiu alaturi, sa te inteleg, sa te accept asa cum esti, sa-ti acord sprijin si forta de a lupta, de a-ti gasi propriile solutii la problemele care te framanta.
Te voi ajuta sa-ti recapeti controlul asupra vietii tale, sa te simti mai bine cu tine insuti,sa-ti identifici prioritatile reale si sa actionezi pentru realizarea lor.

Servicii psihologice

PSIHOTERAPIE INDIVIDUALA
PSIHOTERAPIE DE FAMILIE SI CUPLU
PSIHOTERAPIE DE GRUP
GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALA
 
• Evaluarea personalitatii si psihodiagnostic
• Psihoterapie cognitiv comportamentala in atacuri de panica, tulburari anxioase generalizate,tulburarea de stress posttraumatic, fobii specifice si sociale,tulbararea obsesiv compulsiva,depresie;
• Psihoterapie la domiciliu pentru persoane cu agorafobie;
• Interventie specifica pentru persoanele cu nevoi speciale :pacienti cu boli psihosomatice: migrene, poliartrita reumatoida, colagenoze, hipertensiune arteriala si alte boli cronice;
• Psihoterapie si consilierea cuplului aflat in criza;
• Psihoterapia si consilierea adolescentului aflat in criza;
• Psihoterapia copilului cu dificultati comportamentale;
• Psihoterapie si consiliere de familie si cuplu cu copii mici si adolescenti
• Optimizare si dezvoltare personala, autocunoastere.
• Psihoterapie online
• Dependenta de alcool,dependent de jocuri de noroc;
• Terapie de grup pentru copii si adolescenti cu anxietate sociala;
• Tulburari ale somnului
• Consiliere premaritala
• Trainingul parintilor cu copii dificili
 
Evaluarea personalitatii si psihodiagnostic
 
TESTE
 
Licenta Millon Clinical Multiaxial Inventory-III (MCMI-III) instrument psihometric de evaluarea persoanelor cu dificultati emotionale, comportamentale si interpersonale.
 
Se pot diagnostica:
•           7 sindroame clinice moderate:Anxietate, Somatoform, Distimie, Bipolar maniacal, Dependenta de alcool, Dependenta de droguri, Tulburarea de stress post traumatic;
•           3 sindroame clinice severe:Tulburarea de gandire, Depresia majora si Tulburarea deliranta. Se pot identifica patternurile de personalitate:Schizoid, Evitant, Depresiv, Dependent, Histrionic, Narcisist, Antisocial, Sadic (agresiv), Compulsiv, Negativist (pasiv-agresiv), Masochist (ego-distonic) precum si patologia severa de personalitate:Schizotipal, Borderline, Paranoid
 
Licenta DAS (Dyadic Adjustement Scale )
Este un instrument de evaluare  folosit pentru aplicatii clinice care se refera la cupluri, avand utilizarea cea mai larga la nivel international in domeniul calitatii maritale.
Este un instrument extrem de valoros in practica pentru caracterizarea simptomelor si problemelor comportamentale prezente in cuplu. Se masoara perceptia ambilor parteneri asupra relatiei si face astfel posibila obtinerea mai multor perspective diferite despre relatie cu scopul integrarii intr-un diagnostic complet.
Combinarea informatiilor din DAS cu observatiile directe ofera psihoterapeutului o viziune valida, mult mai cuprinzatoare si corecta asupra cuplului aflat in terapie.Natura multidimensionala a testului furnizeaza o descriere cuprinzatoare a relatiei maritale.
Dezirabil este ca informatia oferita de DAS sa fie combinata cu rezultatatele din teste de personalitate completata de unul sau ambii parteneri.
•           In terapie si la sfarsitul terapiei chestionarul serveste drept masura obiectiva pentru evaluarea obiectiva a schimbarilor survenite in interactiunile dintre parteneri.
 
Despre mine
• Atestat de libera practica in specialitatea Psihoterapie sistemica de familie si cuplu
• Atestat de Psiholog cu Drept de Libera Practica in specialitatea Psihologie Clinica, eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania.
• Atestat de Psiholog cu Drept de Libera Practica in specialitatea, Consiliere Sistemica de Familie si Cuplu eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania
• Certificat de formator eliberat de Ministerul Muncii,Familiei si Protectiei Sociale
• „Metode online de preventie si psihoterapie a anxietatii” organizat de Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Online din Romania (ACPOR)si acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania-nivel expert Pax
• Master specializarea Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica
• Licenta in psihologie


Curs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2019 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo