Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Sima Narcis Constantinpsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Sima Narcis ConstantinJudet: Arges
Localitate: Pitesti
Adresa: Str. Garlei, nr. 46
Persoana contact: Psiholog Narcis Constantin Sima
Telefon: 0721.076.743
Telefon: 0748.784.990
Email: narcissima589@yahoo.com
 
 
Psiholog Narcis Constantin Sima apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 01844, cu drept de libera practica in:
- Psihologie clinica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihopedagogie speciala, atestat de Comisia de Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Vocationala
 
Cabinet Individual de Psihologie Sima Narcis Constantin este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 1AG2632.
 
Activitatea cabinetului isi propune sa imbine in mod fericit performanta profesionala cu respectarea valorilor general-umane. Acesta este si motivul pentru care consideram ca mottoul activitatii noastre profesional-umane este acesta:  “Fa o persoana mai fericita decat era inainte sa te intalneasca pe tine!”. Aceasta este deviza de suflet pe care fiecare terapeut care activeaza la cabinetul de psihologie il poarta in suflet, ca un complement al pregatirii profesionale.
 
Noi pornim de la premisa potrivit careia omul nu este doar ceea ce se vede, ci poarta dincolo de vizibilitatea chipului sau, un intreg univers de emotii, trairi, dezamagiri, sperante de mai bine.
 
Ca terapeuti, venim deopotriva in intampinarea dificultatilor de sanatate mintala cat si a bucuriilor pentru fiecare pas inainte, oricat de mic, facut de cei care la un moment dat in viata, pentru mai mult sau mai scurt timp, calca pragul centrului in care activam.
 
In cadrul cabinetului activeaza mai multi terapeuti cu diverse specializari, pornind de la psihopedagogie speciala, psihologie clinica si terminand cu afaziologie.
 
Diversitatea formarilor pe care terapeutii  le au reflecta diversitatea si complexitatea problematicilor cu care se confunda omul astazi, intr-un mediu nesecurizat de multe ori care ameninta sa ii perturbe echilibrul. Pregatirea continua a personalului asigura siguranta si increderea pentru serviciile psihologice de calitate.      

Servicii psihologice

Concret, in cadrul Cabinetului avem activitati nu numai de tratare dar si programe de prevenire a bolilor mintale si a altor tulburari in dezvoltare, cum ar fi: grupuri de dezvoltare personale, grupuri de consiliere pentru parinti ai caror copii se confrunta cu tulburari in neurodezvoltare.
 
Consideram ca cea mai importanta investitie a fiecarui parinte este cea in copilul lui, atat din punct de vedere financiar cat si educational. Insa de multe ori se omite un aspect esential si anume acela ca o educatie functionala nu poate avea loc decat intr-o minte sanatoasa. De aceea consideram ca pe langa terapia psihologica, este important sa lucram si pe latura preventiei.
 
Cabinetul ofera servicii psihologice copiilor care au tulburari de spectru autist si consiliere lunara pentru parintii ai caror copii traiesc cu tulburari in neurodezvoltare.
 
In cadrul Cabinetului oferim suport pentru efectuarea temelor. Un punct important care trebuie subliniat este etapa preterapeutica a evaluarii.
 
Nu putem vorbi de un demers terapeutic in afara unui psihodiagnostic relevant si construit atat pe baza experientei terapeutului evaluator cat si pe baza statistica. In acest fel venim in intampinarea celor care doresc o evaluare acurata prin cele mai noi tehnologii ale evaluarii pe toate ariile de dezvoltare. Omul este o fiinta complexa care fiinteaza holistic, tocmai de aceea abordarea evaluarii vizeaza toate ariile de dezvoltare.
 
Un alt tip de servicii pe care il oferim este acela al terapiei pentru persoanele care sufera de afazie ca urmare a unor accidente vasculare sau a altor tipuri de traumatisme. Personalul este instruit sa intervina in evaluarea gradului de disfunctionalitate si in recuperarea pacientului afazic.
Corelat cu aceste servicii, oferim terapie pentru copiii care au dificultati de vorbire sau scriere, dislexie, balbism etc.
 
Avand in vedere transformarile economice din ultima vreme, politica cabinetului este aceea de adaptare a raspunsului nostru terapeutic la nivelul puterii economice a romanului cu venit mediu. Promovam un elitism al serviciilor la preturi umane.    
 
Putem spune in acest fel ca investitia in dumneavoastra si in copiii dumneavoastra, in sanatatea si in viitorul lor, reprezinta singura investitie care nu se pierde, a carei garantie ramane peste timp si pe care viitorul o va fructifica.  
 
Va invitam sa pasiti cu incredere in Cabinet pentru a beneficia de o abordare umana, de specialisti care vad in dumneavoastra nu bolnavi, ci oameni in dificultate care trebuie abordati ca scopuri nu ca mijloace.
 
Gama serviciilor este diversa: terapie, suport pentru lectii, afaziologie, grupuri de dezvoltare personala, orientare profesionala, evaluare psihologica la cele mai ridicate standarde profesionale.
 
Resursele materiale de care dispunem vizeaza dezvoltarea si stimularea cognitiva, stimularea senzoriala. Materialele de lucru completeaza resursa umana de care dispunem la un nivel optim.
 
Toate aceste aspecte ne recomanda si cu caldura si incredere va asteptam sa investim impreuna intr-un domeniu care nu-si pierde niciodata valoarea - sanatatea!


Articole publicate pe DespreSuflet:

Supervizare
     Grup de supervizare in specialitatea Psihologie Clinica


Curs valutar

23.01.2024

1 EUR 4.9767
1 USD 4.5780

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2024 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo