Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Anghel Elisabetapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Anghel ElisabetaJudet: Arges
Localitate: Pitesti
Zona / cartier: Centru
Adresa: Bd. Republicii, nr. 138, bloc 138, scara A, etaj 1, apartament 6
Persoana contact: Psiholog clinician Elisabeta Anghel
Telefon: 0724.465.236
Email: anghelbety@yahoo.com
 
Psiholog Elisabeta Anghel apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 17431, cu drept de libera practica in:
- Psihologie clinica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Psiholog Anghel Elisabeta este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 1AG5974.
 
SERVICII PSIHOLOGICE ONLINE PRIN INTERMEDIUL SKYPE SAU WHATSAPP, CU PROGRAMARE TELEFONICA
 
Psiholog clinician in Pitesti
 
Formare in:
- Psihologie clinica (evaluare si interventie psihologica)
- Terapie ABA (terapie prin analiza comportamentala aplicata) – formare in cadrul ATCA (Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata).
 
Ca psiholog clinician, pornesc de la premisa ca fiecare om este unic in felul sau, adica are emotii unice, are atu-uri si slabiciuni foarte personale si trece prin situatii absolut particulare.
Sunt adepta unei abordari holistice fiindca omul nu este numai psihic, asa cum nu este nici numai fizic, fiind nevoie sa fie descoperit in integralitatea sa,  venind de undeva si mergand  catre ceva si care se afla intr-un continuu proces de schimbare, interconectare, autoreglare si integrare in raport cu sine si cu lumea.
 
Astept sa ma contactezi, daca:
Uneori nu mai intelegi "ce se intampla?" cu tine sau cu ceilalti, daca nu mai vezi "incotro?", "cum?” sau "de ce?”.
Te confrunti cu momente de tristete, plans, furie, nemultumire fata de tine sau fata de altii, insomnie, oboseala, lipsa de concentrare, lipsa a placerii de a trai, sentimente de vinovatie, si toate astea dureaza de mai mult de doua saptamani. S-ar putea sa treci printr-o depresie, dar vei stii sigur ce se intampla daca vei veni sa facem impreuna investigatiile necesare cu ajutorul unor teste standardizate.
Ai sentimente de inutilitate, te izolezi social, ai  ganduri negre si sinuciderea ti se pare singura solutie. In acest caz nu mai astepta deloc, vino cat poti de repede!
Te incearca frecvent sentimente de anxietate (frica intensa), palpitatii, batai rapide ale inimii, transpiratie, tremuraturi ale membrelor si ale corpului, senzatii de sufocare, de moarte iminenta si medicul ti-a spus ca nu ai tulburari cardiace.
Te obsedeaza tot felul de ganduri de care nu poti scapa si nu te linistesti decat facand anumite ritualuri.
Ai conflicte frecvente si iti e greu, in general sa te intelegi cu ceilalti oameni, sau te deranjeaza ganduri, emotii si comportamente de tot felul.
 
Sau poate totul e ok in viata ta, dar ai vrea sa te cunosti mai bine. Sau poate trairile tale te surprind si ai vrea sa intelegi de ce. Sau ai intrebari la care nu ai gasit inca raspunsul, sau multe alte ganduri despre tine care nu vor putea incapea vreodata intr-un text.
 
Nu trece singur prin momente dificile, lasa-te ajutat de un prieten competent!

Servicii psihologice

PSIHOLOGIE CLINICA
Evaluari psihologice in scop diagnostic, terapeutic sau pentru dosarul cerut de diverse comisii:
⇒ Evaluarea psihologica a nivelului  subiectiv/ emotional
⇒ Evaluari psihologice cognitive, determinare Q.I
⇒ Evaluarea psihologica a personalitii si a modalitatilor de adaptare
⇒ Evaluarea psihologica a comportamentului
⇒ Evaluarea psihologica a nivelului de relationare interpersonala,
⇒ Examinarea psihologica a statusului mental,
Interventie psihologica in tulburari diverse (depresie, anxietate, fobii diverse, anxietate generalizata, atacuri de panica, cu sau fara agorafobie, tulburari de comportament, tulburari de personalitate, tulburari obsesiv-compulsive, dificultati de comunicare,  socializare, autism infantil si inalt functional, sindrom Asperger, dificultati de invatare, memorare, concentrare, tulburari de comportament, tulburari de personalitate etc.).
Suport psihologic si interventie de specialitate in situatii dificile de viata( stres profesional, conflicte in familie, dificultati sentimentale,  separare, despartire, abandon, divort, doliu etc.),
Suport psihologic in interventii medicale dificile, faze terminale ale unor boli etc.,
Orientare profesionala
Dezvoltare personala etc.
 
TERAPIE ABA
Terapie pentru tulburari comportamentale diverse, pentru copii cu autism infantil sau inalt functional, tulburari de limbaj si comunicare, copii cu hiperactivitate cu sau fara deficit de atentie, cu dificultati de invatare, memorare, imaginatie, concentrare; copii cu opozitionism provocator, dificultati de autocontrol etc.
 
LOGOPEDIE
 
Program de lucru:
L – V: 10:30 – 20:00
S:          9:00 – 14:00
D:       14:00 – 17:00


Articole publicate pe DespreSuflet:

Grup de suport
     Grup terapeutic si de suport emotional pentru persoane cu tulburari din spectrul autist


Curs valutar

21.09.2023

1 EUR 4.9707
1 USD 4.6638

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2023 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo