Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro


Afla noutatile!
Aboneaza-te la newsletter

Email-ul tau:Starea Zero. In cautare de miracole prin Hooponopono


Viata vine intotdeauna cu tot felul de incercari. Practica Ho’oponopono va ghideaza in calatoria vietii si va inzestreaza cu instrumentele de care aveti nevoie pentru a va elibera de piedici si a va deschide orizontul catre o infinitate de posibilitati.

Starea zeroAutor: Joe Vitale
Traducator: Eugen Damian
Editura: Meteor Press
Colectia: Dezvoltare personala
ISBN: 978-606-8653-16-7
Numar pagini: 288
Format (cm): 13 x 20
Anul aparitiei: 2016
Pret librarie: 29.00 RON
Pret pe site: 26.1 RON (TVA inclus)

Sunteti pregatiti sa va eliberati?
Sunteti pregatiti sa traiti miracole?
Sunteti pregatiti sa topiti limitele?

Bestsellerul Zero limite, cartea anterioara a lui Joe Vitale, a facut o dezvaluire cruciala pentru dezvoltarea personala, prezentand o metoda simpla cu ajutorul careia persoanele suprasolicitate, supuse stresului zilnic, pot depasi obstacolele si isi pot atinge scopurile. Cartea a explicat felul in care metoda hawaiiana Ho’oponopono, candva secreta, poate ajuta oamenii sa devina sanatosi, prosperi, fericiti. Starea Zero incepe de acolo de unde s-a oprit Zero limite. Descrie noi experiente, explica noi procese, prezinta noi vindecatori si va conduce catre cel de-al patrulea stadiu al trezirii, iluminarea.

Dr. Joe Vitale – scriitor renumit in toata lumea, conferentiar, muzician, vindecator si stea de cinema – este un practician autentic al metodei Ho’oponopono moderne. De asemenea, detine diplome in diverse domenii: Reiki, Chi Kung, hipnoterapie, NLP (programare neurolingvistica). Este preot hirotonisit si doctor in metafizica. Este autorul unui mare numar de carti, dintre care Cheia, Factorul de atractie, Manual pentru viata, Zero Limite (impreuna cu dr. Hew Len) si Curs despre trezire au fost publicate de Editura Meteor Press.

„O parte din voi trebuie sa stie cum functioneaza ceea ce se numeste subconstient. Acum o sa va conduc prin acest proces. Asa ca inchideti ochii si relaxati-va. Este cea mai importanta relatie cu creatia. Mai importanta decat orice fel de relatie fizica. Daca v-ati relaxat cu ochii inchisi, o sa va conduc prin ceea ce reprezinta pentru mine cea mai importanta relatie din cadrul creatiei, aceea dintre constient si subconstient, sau dintre mama si copil.
Mama este mintea constienta, care poate alege, care poate ingriji copilul sau il poate ignora. Sa presupunhem ca eliminam terminologia in care mintea constienta este intr-adevar aspectul matern al creatiei, iar subconstientul este copilul. Copilul este cel care detine toata memoria din momentul creatiei si este impovarat cu ea. Impovarat.

Daca aveti o depresie, cea care o reflecta este starea de boala a copilului. Asa ca vrem ca aceasta relatie sa functioneze. Deci, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa incepeti foarte incet. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa-i spuneti copilului: Oh, pentru prima data in creatie, sunt constient de prezenta ta in mine.

Deci, primul lucru important pe care trebuie sa-l faceti este sa recunoasteti ca sunteti constienti de faptul ca exista in voi aceasta fiinta numita copilul interior. Vorbiti cu acest copil interior si-i spuneti: O, este pentru prima data cand sunt constient de faptul ca tu faci parte din mine. Apoi ii spuneti un lucru foarte simplu: Te iubesc. Te iubesc.”(pag. 186)


Cartea poate fi comandata la adresa de e-mail: carte@meteorpress.ro

Meteor Press - data postarii: 2016-04-07 18:08:29

Editura Meteor Press - 49 cartiCurs valutar

20.07.2018

1 USD 3.9954
1 EUR 4.6562

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo