Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro


Afla noutatile!
Aboneaza-te la newsletter

Email-ul tau:Personalitati periculoase


Fost agent FBI va arata cum sa identificati si cum sa va protejati de oamenii periculosi
Plecand de la povestea in care, tanar politist, Joe Navarro n-a reusit sa salveze una dintre victimele lui Ted Bundy, autorul avertizeaza asupra realitatii personalitatilor periculoase.

Personalitati periculoaseAutor: Joe Navarro cu Toni Sciarra Poynter
Traducere: Eugen Damian
Editura: Meteor Publishing
Colectia: Psihologie
ISBN: 978-606-910-011-0
Numar pagini: 256
Format (cm): 13x20
Anul aparitiei: 2017
Pret librarie: 32.00 RON
Pret pe site: 28.8 RON (TVA inclus)

Ajungand apoi psiholog criminalist la FBI, a observat ca anumite tipare de personalitate sunt mai predispuse actelor violente, si a inventat liste de verificare pentru personalitatile periculoase. Fie ca prezinta personalitatea narcisista, instabila emotional, paranoica, a pradatorului sau personalitatile combinate, Joe Navarro dovedeste acelasi profesionalism in fiecare capitol, respectand structura simpla, lista de cuvinte si cea de verificare, precum si masurile imediate ce trebuie luate pentru protectie. Ultima parte a cartii este dedicata autoapararii impotriva personalitatilor periculoase, precum si diverselor modalitati de abordare a acestora.
Un adevarat ghid de protectie cu aplicare imediata, scris de un profesionist in materie, bazat pe vasta experienta acumulata in cadrul activitatii de agent FBI.

"Un ultim gand inainte de a incepe...
Desi pregatirea si filozofia mea de viata imi spun ca toata lumea merita sa fie tratata etic si cu respect, mai cred si ca nimeni nu are obligatia sociala de a fi o victima. Dati-mi voie sa repet: nimeni nu are obligatia sociala de a fi o victima. Acesta este motivul pentru care am scris cartea de fata. Ma intereseaza un singur lucru: siguranta si sanatatea dumneavoastra. Nu vreau ca dumneavoastra, copiii, parintii sau bunicii pe care-i aveti sa devina victime.
Scopul meu nu este sa va sperii, ci sa va insuflu putere. vreau sa fiti constienti de prezenta acestor personalitati, astfel incat sa le puteti identifica inainte de a va face rau si sa va puteti departa de ele daca va aduc prejudicii. Vreau sa va ajut sa credeti un "radar de siguranta" pentru a detecta comportamentele care transmit prudenta, fii atent cu aceasta persoana, las-o mai incet, sa nu ai incredere.
Cu cat creste capacitatea individuala de a realiza astfel de evaluari, cu atat vom fi protejati mai bine ca societate. Poate ca atunci dezastrul provocat de aceste personalitati extrem de periculoase va putea fi impiedicat cu mult timp inainte de a junge pe primele pagini ale ziarelor.
Daca lucrarea de fata va ajuta sa identificati si sa va protejati de o persoana care va poate face rau din punct de vedere fizic, emotional, psihologic sau financiar, atunci telul meu a fost atins." (pag. 30)

Cartea poate fi comandata la adresa de e-mail: carte@meteorpress.ro

Meteor Press - data postarii: 2017-06-12 11:25:17

Editura Meteor Press - 49 cartiCurs valutar

16.10.2018

1 USD 4.0341
1 EUR 4.6677

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo