Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro


Afla noutatile!
Aboneaza-te la newsletter

Email-ul tau:Factorul de atractie


Cinci pasi simpli pentru obtinerea prosperitatii prin utilizarea puterii interioare

Descoperiti secretul sanatatii si prosperitatii care dureaza intreaga viata!
In aceasta a doua editie a cartii Factorul de atractie Joe Vitale a inclus un test IQ pentru determinarea factorului de atractie personal, exercitii pentru a pune in practica explicatiile teoretice, noi istorisiri si, mai mult, si-a expus noul plan in cinci pasi pe care l-a elaborat pentru atragerea prosperitatii, a fericirii si a succesului.

Autor: Joe Vitale
Editura: Meteor Press
Colectia: Dezvoltare personala
ISBN: 978-973-728-305-4
Numar pagini: 256
Format (cm): 13 x 20
Anul aparitiei: 2008
Pret librarie: 19.27 RON
Pret pe site: 17.3 RON (TVA inclus)


„Daca doriti sa obtineti ceva in viata, Joe Vitale stie ce trebuie sa faceti pentru a reusi. Va recomand cu tarie sa cumparati aceasta carte si sa incepeti s-o cititi chiar de azi.” Morris Goodman, autor, The Miracle Man

„Tocmai cand credeai ca ai inteles mecanismul vietii, apare Joe Vitale si te transporta intr-o cu totul alta dimensiune. Este captivant, incitant si edificator si – Doamne – cat de multe orizonturi noi iti deschide!” Ian Percy, psihiatru si renumit conferentiar

„Aceasta carte are puterea de a schimba lumea.” Dr. Rick Barrett, autor, Healed by Morning

Dr. Joe Vitale – scriitor renumit in toata lumea, conferentiar, muzician, vindecator si stea de cinema – este un practician autentic al metodei Ho’oponopono moderne. De asemenea, detine diplome in diverse domenii: Reiki, Chi Kung, hipnoterapie, NLP (programare neurolingvistica). Este preot hirotonisit si doctor in metafizica. Este autorul unui mare numar de carti, dintre care Cheia, Manual pentru viata, Zero Limite (impreuna cu dr. Hew Len) si Curs despre trezire au fost publicate de Editura Meteor Press.

„Acum, cand scriu aceste randuri, actori, actrite, regizori si investitori de la Hollyood vor ca eu sa am propria emisiune saptamanala de televiziune. S-ar intitula Expect Miracles („Asteptati-va la miracole”). Ideea este ca, atunci cand va asteptati la un miracol, veti atrage un miracol. In fiecare saptamana voi gasi pe cineva care a realizat imposibilul sau a vindecat o boala incurabila. Urmarind povestile lor adevarate, veti incepe sa realizati ca nimic nu este imposibil. Puteti, literalmente, fi, avea sau face orice va doriti.
Exista insa ceva de care trebuie sa fiti constienti, si anume ceea ce budistii numesc duhuri flamande. Acestea sunt dorintele care va conduc, in loc sa le conduceti dumneavoastra pe ele. Dorinta pentru o pereche noua de pantofi, cand aveti o multime si nu mai aveti nevoie de alta, poate fi un duh flamand. Dorinta de a detine inca o proprietate, cand aveti multe altele, poate fi un duh flamand. Dorinta de a manca mai mult cand abia ati mancat poate fi de asemenea un duh flamand.
Duhurile flamande sunt manate de o dorinta nevrotica irepresibila, scrie Dominic Houlder in mindfulness and Money (Atentie si bani). La nevrotici, dorinta pe care nu si-o pot reprima inlocuieste deseori o alta dorinta – una de care nu sunt constienti.(pag. 114)


Cartea poate fi comandata la adresa de e-mail: carte@meteorpress.ro

Meteor Press - data postarii: 2016-03-21 17:19:15

Editura Meteor Press - 49 cartiCurs valutar

20.07.2018

1 USD 3.9954
1 EUR 4.6562

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo