Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro


Afla noutatile!
Aboneaza-te la newsletter

Email-ul tau:Eu ce tip de personalitate am?


Va place sa fiti in centrul atentiei? Sunteti mai interesat de date si cifre decat de teorii? Intocmiti liste "de facut"? Ati prefera sa fiti sincer sau diplomat? Aveti doar cativa prieteni apropiati, nu un numarmare de cunostinte? Manifestati spirit de empatie si compasiune, nu logica si ratiune?

Eu ce tip de personalitate amAutor: Renee Baron
Editura: Meteor Press
ISBN: 978-973-728-588-1
Format (cm): 13x20
Nr. pagini: 176
An aparitie: 2013
Pret: 22,50 lei

Eu ce tip de personalitate am?, bazandu-se pe testul clasic care este sustinut anual de milioane de oameni, va ajuta sa va evaluati temperamentul si tipul de personalitate care va definesc cel mai bine, prin raportare la patru domenii esentiale: cum va asociati cu lumea, cum adunati informatiile, cum luati deciziile si cum va gestionati viata.

Eu ce tip de personalitate am? reprezinta un instrument necesar pentru cei care vor sa isi identifice si sa isi valorifice calitatile personale, fiind bazata pe sistemul cel mai larg utilizat la nivel mondial pentru determinarea tipului de personalitate.

Terapeuta Renee Baron explica intr-un mod antrenat si placut cum va puteti descoperi temperamentul si tipul de personalitate care va definesc cel mai bine, raportandu-se la patru domenii esentiale: cum sa va asociati cu lumea, cum sa adunati informatiile, cum sa luati deciziile si cum sa va gestionati viata.

Facand accesibila complexitatea celor 16 tipuri de personalitate, cartea Eu ce tip de personalitate am? va ofera oportunitatea de a crea mai multa armonie si intelegere in vietile voastre si in vietile celor din jur.

Cartea poate fi comandata la adresa de e-mail: carte@meteorpress.ro

Meteor Press - data postarii: 2014-02-05 10:10:01

Editura Meteor Press - 49 cartiCurs valutar

16.10.2018

1 USD 4.0341
1 EUR 4.6677

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo