Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro


Afla noutatile!
Aboneaza-te la newsletter

Email-ul tau:Esenta vitalitatii


Cele noua Elemente Esentiale pentru o vitalitate de lunga durata

Nivelul de vitalitate este direct legat de functionarea creierului. Cand creierul se simte bine, dezvoltandu-se si facand noi conexiuni, suntem plini de vigoare, capabili sa adoptam o infinitate de modalitati noi de miscare, gandire si simtire.

Esenta vitalitatiiAutor: Anat Baniel
Editura: Meteor Press
Colectia:
ISBN: 978-973-728-632-1
Numar pagini: 288
Format (cm): 13 x 21
Anul aparitiei: 2014
Pret: 22.5 lei

Anat Baniel combina ultimele descoperiri din domeniul neurostiintei cu lucrarile dr. Moshe Feldenkrais si cu propria metoda bazata pe o experienta terapeutica de peste 30 de ani. Explicatiile sunt clare, iar exemplele care dovedesc eficienta metodei sunt edificatoare.

Prin aplicarea celor Noua Elemente Esentiale pentru vitalitate, creierul isi regaseste capacitatea de a mentine permanent starea fizica si psihica a organismului la nivel optim. Exercitiile elaborate in cadrul metodei lui Anat Baniel sunt accesibile tuturor, indiferent de varsta sau de starea de sanatate. Abordarea este cu adevarat revolutionara si se bazeaza pe studii stiintifice care dovedesc capacitatea creierului de a-si reinnoi continuu conexiunile neuronale si plasticitatea, prin stimularea atentiei si varierea miscarilor, a tiparelor de gandire si a trairilor emotionale.

Ilustratiile care insotesc descrierea detaliata a exercitiilor ajuta la buna lor executie, iar chestionarele inserate la sfarsitul capitolelor permit calcularea coeficientului personal de vitalitate.

Cu totii am simtit emotia produsa de un lucru bine facut. In copilarie, o traim de fiecare data cand stapanim o noua aptitudine – stam in picioare pentru prima data, facem primii pasi singuri, invatam sa alergam, sa citim, sa patinam, sa inotam sau sa mergem pe bicicleta. Mai mult decat atat, intreaga noastra fiinta tasneste dupa aceasta traire a succesului – si ea nu se sfarseste odata cu copilaria. Jucatorul de golf incearca sa-si imbunatateasca performanta si intreaga lui fiinta se lumineaza atunci cand reuseste. Profesorul dedicat meseriei sale cunoaste sentimentul pe care-l incearca atunci cand elevul care avusese probleme cu cititul devine brusc capabil sa inteleaga textul. Nu conteaza cine sunteti sau ce faceti; cu totii trebuie sa traim in sinea noastra acest nivel al competentei, altfel suntem rapid coplesiti de stresul care ne rapeste vitalitatea.” (cap. 5, pag. 141)

Adresa de mail pentru comanda: carte@meteorpress.ro

Meteor Press - data postarii: 2014-02-18 13:01:01

Editura Meteor Press - 49 cartiCurs valutar

14.11.2018

1 USD 4.1340
1 EUR 4.6590

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo