Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro


Afla noutatile!
Aboneaza-te la newsletter

Email-ul tau:Decodificarea personalitatii. Cum sa intelegem oamenii


In cartea de fata este descris un sistem de evaluare a personalitatilor, care va poate ajuta sa evitati astfel de greseli. Fiind bazat pe decenii de cercetare, fiecare capitol usureaza organizarea informatiilor pe care le aveti deja despre diverse persoane si face posibila observarea caracteristicilor pe care, poate, le-ati trecut cu vederea.

Autor: Samuel Barondes
Traducere: Eugen Damian
Editura: Meteor Press
Colectia: Psihologie
ISBN: 978-606-8653-68-6
Numar pagini: 192
Format (cm): 13x20
Anul aparitiei: 2016
Pret librarie: 25.00 RON
Pret pe site: 22.5 RON (TVA inclus)

Sortarea acestor informatii va va ajuta sa intelegeti mai bine fiecare persoana, precum si modalitatea de a relationa cu ea.
Pentru inceput, va voi arata cum sa combinati cele doua vocabulare folosite de profesionisti pentru a-si organiza observatiile. Unul imparte personalitatea in cinci caracteristici generale bine definite, cum ar fi constiinciozitatea si agreabilitatea, fiecare avand mai multe componente. Astfel, procesul de evaluare devine mai simplu prin utilizarea unui set de cuvinte bine definite.
Celalalt vocabular muta atentia de la aceste trasaturi generale asupra celor zece tipare comportamentale problematice, cum ar fi compulsiune sau paranoia.
...
Organizarea sistematica a tuturor acestor informatii despre trasaturi, tipare, caracter si identitate va ajuta sa intelegeti orice persoana. Ea va poate influenta si maniera in care doriti sa abordati persoana respectiva. In anumite cazuri, acest lucru va poate incuraja sa treceti cu vederea idiosincraziile lor nelinistitoare in favoarea iertarii si a compasiunii. In alte cazuri, va ofera premonitii legate de un anumit pericol si, astfel, puteti lua din timp masuri de aparare. Alteori, inima dumneavoastra este invadata de sentimente de iubire si respect. In orice caz, veti invata sa apreciati mai bine diversitatea umana, tot asa cum cei care cunosc o multime de lucruri despre vin, muzica sau fotbal traiesc satisfactia suplimentara izvorata din atentia acordata detaliilor. Principalul scop al carti de fata este amplificarea placerii provocate de intelegerea oamenilor, fie ca va sunt pe plac, sau
ca nu.” (Prefata – Samuel Barondes)

Cartea poate fi comandata la adresa de e-mail: carte@meteorpress.ro

Meteor Press - data postarii: 2017-02-23 11:17:38

Editura Meteor Press - 49 cartiCurs valutar

17.10.2018

1 USD 4.0359
1 EUR 4.6667

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo