Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro


Afla noutatile!
Aboneaza-te la newsletter

Email-ul tau:



De la depresie la gustul fericirii


Depresia, in diverse grade si sub diferite forme, este o suferinta foarte raspandita. Totodata, e greu de acceptat: din punct de vedere social, este perceputa ca o slabiciune, ca un handicap, iar din punct de vedere personal, repune in discutie imaginea de sine, cea pe care am vrea s-o proiectam in exterior. Or, iesirea din depresie presupune mai intai abandonarea rezistentei, astfel incat sa fim capabili sa regasim legatura cu noi insine.

De la depresie la gustul fericirii
Autor: Hélène Roubeix
Editura: Meteor Press
Colectia: Psihologie
ISBN: 9786069100653
Numar pagini: 144
Format (cm): 13 x 20
Anul aparitiei: 2017
Pret: 22,50 lei

In cartea de fata, Hélène Roubeix reuseste sa descrie, pe intelesul tuturor, originile, mecanismele si consecintele depresiei. intr-un stil simplu, concis si pragmatic, utilizand exemple din belsug, autoarea accentueaza ideea potrivit careia oamenii pot veni in mod natural in intampinarea vindecarii. Ea se ocupa totodata, cu multa rabdare, de ceea ce se ascunde dincolo de masca pe care ne-o punem zilnic atunci cand ne confruntam cu ceilalti. Lucrand cu notiuni-cheie precum Eu si Sine, autoarea ii invata pe cititori sa intampine depresia si toate emotiile caracteristice ei. Sprijinindu-se pe exemple vii si pe experienta dobandita ca psihoterapeut, dar si ca om care a reusit sa iasa din aceasta stare, Hélène Roubeix ne propune o lectura pozitiva a depresiei: ca etapa pe drumul spre cunoastere si acceptare de sine, depresia ne indruma pe calea ce duce la fericire! Solid argumentata, accesibila, fiind bine scrisa si abordand subiectul cu sensibilitate, lucrarea de fata le propune cititorilor un demers terapeutic eliberator.

Hélène Roubeix este psihoterapeut si formator. A fondat si a condus in regiunea pariziana scoala de Programare Neurolingvistica, unde sunt pregatiti psihoterapeuti. Totodata, este autoarea a trei carti de specialitate.

Cartea poate fi comandata la adresa de e-mail: carte@meteorpress.ro

Meteor Press - data postarii: 2018-02-08 10:22:27

Editura Meteor Press - 49 carti



Curs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2022 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo