Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro


Afla noutatile!
Aboneaza-te la newsletter

Email-ul tau:Curs despre trezire


Ce ati indrazni sa faceti daca n-ati avea cum sa pierdeti? Ce ati indrazni sa fiti daca vi s-ar garanta un succes neconditionat? Ce ati indrazni sa aveti daca nu ar exista niciun fel de limite? Ce anume ati indrazni?

Curs despre trezireAutor: Joe Vitale
Editura: Meteor Press
Colectie: Dezvoltare personala
ISBN: 978-973-728-549-2
Format (cm): 13x20
Nr. pagini: 256
An aparitie: 2011
Pret: 18 lei

Procesul descris in aceasta carte conduce la o stare de iluminare pe care autorul o numeste „Trezire”. Programul elaborat de Joe Vitale, bazat pe propria lui experienta, va invata cum sa va descoperiti si sa va atingeti telurile, trecand in acelasi timp printr-o totala transformare mentala, fizica si spirituala. Cu fiecare pas, eliminati dificultatile care va bareaza progresul personal si le lasati in urma pentru totdeauna.

Cursul despre trezire va deschide calea spre libertate financiara, sanatate si vitalitate, relatii personale si profesionale pline de satisfactii, pace si iluminare spirituala.

Cartea condenseaza intreaga experienta si intelepciune a autorului, acesta povestindu-si trecutul, discutand deschis despre viata lui, despre calatoria prin cele patru trepte ale trezirii, despre propria lui transformare absolut spectaculoasa. „Viata este un proces de trezire”, conchide el, „iar aceasta carte este o extensie a propriei mele treziri.”
Secretul este sa actionezi acum.

Joe: In primul rand, atunci cand iti vine o idee, ea este insotita de o senzatie de exuberanta. Esti entuziasmat. Iti spui: “O, Doamne, am o idee.” Se aprinde beculetul. Simti adrenalina. Vreau sa actionez chiar acum si aici, pentru ca pot utiliza aceasta energie pentru a implementa ideea. Aceasta este marele secret.
Ce fac insa cei mai multi? Scriu ideea pe hartie si spun ca o vor pune in aplicare saptamana viitoare, luna viitoare, la anul; o pun in caietul cu idei. Adesea, as zice ca in 99,9% din cazuri, nu se mai intorc la ea, iar daca o fac, nu mai au energia de a o pune in practica. S-a dus. Energia vine odata cu ideea. Deci, atat cat imi sta in putinta, ma opresc si actionez atunci si in acel loc.” (Curs despre trezire, Joe Vitale, pag. 146)


Cartea poate fi comandata la adresa de e-mail: carte@meteorpress.ro

Meteor Press - data postarii: 2014-04-09 12:01:59

Editura Meteor Press - 49 cartiCurs valutar

16.07.2018

1 USD 3.9774
1 EUR 4.6550

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo