Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro


Afla noutatile!
Aboneaza-te la newsletter

Email-ul tau:Arta terapiei Gestalt prin joc. Modelul Oaklander


Cum vindecam copiii la nivel emotional si cum isi recapata ei echilibrul dupa ce sufera o trauma? Cum ii inteleg adultii si cum ii pot ajuta intr-o relatie terapeutica? Aceste intrebari stau in centrul abordarii Oaklander a terapiei prin joc si al metodei ei de a forma adulti pentru a lucra cu copii si adolescenti.

Arta terapiei Gestalt prin joc. Modelul Oaklander.Autor: Peter Mortola
Editura: Gestalt Books
Colectia: Psihologie
ISBN: 978-606-93316-2-0
Numar pagini: 258
Format (cm): 14 x 20
Anul aparitiei: 2013
Pret: 32 lei

Aceasta carte trateaza doua subiecte interconectate. In primul rand, este o carte care prezinta metoda personala a doctorului Violet Oaklander de a face terapie cu copiii si cu adolescentii. In al doilea rand, este o carte despre modalitatile sale de a-i invata pe adulti cum sa puna in aplicare aceasta terapie cu copiii si adolescentii cu care lucreaza.

Aceste doua subiecte sunt legate prin faptul ca metodele folosite de dr. Oaklander pentru a face terapie cu cei mici si cele utilizate pentru a-i instrui pe adulti au un numar important de elemente comune. Aceste elemente sunt analizate pe parcursul cartii, iar rezultatul este reprezentat de un text care ar trebui sa trezeasca atentia oricarei persoane care este implicata sau care manifesta interes in a lucra cu cei mici sau cu adolescentii, in contexte terapeutice, educationale sau de consiliere.

In mare parte, consider ca aceasta carte ar trebui sa capteze atentia oricui se confrunta cu o intrebare fundamentala care pe mine m-a framantat continuu: “Cum ajunge cineva sa inteleaga si sa lucreze in mod eficient cu cei mici?”.

In acest text, Peter Mortola utilizeaza metode de analiza cantitativa si calitativa pentru a prezenta in detaliu metoda lui Oaklander, metoda utilizata la un training de vara de doua saptamani la care au participat terapeuti pentru copii din toata lumea.


Cartea poate fi comandata la adresa de e-mail: cristian.fulas@gestaltbooks.ro

Gestalt Books - data postarii: 2013-12-18 10:16:18

Editura Gestalt Books - 5 cartiCurs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2021 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo